خانه » ♦ خانه و خانواده »  پورتفولیوی گوشت

 پورتفولیوی گوشت

 پورتفولیوی گوشت

پورتفولیوی گوشت

مواد لازم :
گوشت قیمه شده ریز ۵۰۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
کنسرو ذرت یک پیمانه
پیاز خرد شده یک عدد
سیر رنده شده یک عدد
پنیر پیتزا دو پیمانه
کنجد ، فلفل ، نمک و رب گوجه فرنگی مقداری
نان باگت یک عدد بزرگ

طرز تهیه :
پیاز را تفت بدهید بعد گوشت را به آن اضافه کنید تفت بدهید تا آب گوشت کشیده بشود ، سیر و رب را به همراه یک استکان آب اضافه کنید و اجازه بدهید گوشت پخته بشود بعد قارچ را اضافه کنید و نمک و فلفلش را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

نان باگت را از طول دو نیم کنید ،کمی از داخلش را خالی کنید و از مایع گوشتی داخلش بریزید بعد ذرت و پنیر را هم روی آن پخش کنید.
نیمه دیگر نان را بگذارید روی آن فشار بدهید ، پنیر پیتزا را روی نان پخش کرده و کنجد را روی بپاشید.

پورتفولیوی گوشت
پورتفولیوی گوشت

حدود ۲۰ دقیقه در فر قرار بدهید اگه دوست داشتید زیاد سرخ بشود می توانید از گریل هم استفاده کنید .

غذا حاضر است، برای دیدن تصویر غذا در اندازه بزرگتر روی آن کلیک کنید.

پورتفولیوی گوشت
پورتفولیوی گوشت

 

مطلب پیشنهادی

آموزش پیتزای تابستانی

آموزش تهیه پیترا تابستانی مواد لازم پیتزا تابستانی • ۱٫۵ پیمانه اسفناج کوچک ریز شده …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *