خانه » ♦ خانه و خانواده » نکاتی درباره نگهداری ترشیها

نکاتی درباره نگهداری ترشیها

نکاتی درباره نگهداری ترشیها
نکاتی درباره نگهداری ترشیها

ظرفی را که در آن ترشی می اندازید باید از شیشه ضخیم باشد و در ظرف هم محکم بسته شود.شیشه ها را لب به لب پر نکنید، سر ظرف حدود دو سانتیمتر خالی باشد. قبل از بستن در ظرف اطراف لبه آن را به دقت تمیز کنید. شیشه باید به دقت شسته و خشک شود.
بعد از اتمام کار در ظرف را محکم ببندید و بعد شیشه ها را در جای خنک، خشک و تاریک «ترجیحاً یخچال» نگهداری کنید.سیر به ترشی عطر و طعم خاصی می دهد ولی کسانی که سیر دوست ندارند یا از بوی آن وحشت دارند می توانند ترشی ها را با پودر سیر درست کنند یا اینکه اصلاً سیر به کار نبرند.

مطلب پیشنهادی

خوراک جوانه ی گندم غذایی سالم!

خوراک جوانه ی گندم غذایی سالم! مواد لازم برای پنج نفر جوانه ی گندم ۲پیمانه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *