
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم،
پیازمتوسط: یک عدد ،
قارچ خرد شده: ۲ فنجان،
فلفل دلمهای: یک عدد
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
،پنیر پیتزا: ۳۰۰ گرم،
سیر: دو حبه،
آویشن، ریحان خشک هر کدام یک قاشق چایخوری،
نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی،
روغن: به مقدار کافی،
لازانیای خشک: یک بسته
طرز تهیه :
برای تهیه لازانیا به این صورت عمل کنید که ابتدا پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید، وقتی که طلایی شد گوشت را به همراه سیر خرد شده و فلفل سیاه و نمک به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید. رنگ گوشت که عوض شد قارچهای خرد شده و فلفل دلمهای ریز خرده شده را نیز به مخلوط بیفزایید. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و باز به تفت دادن ادامه دهید. حتما رب گوجه فرنگی را با ۳ قاشق غذاخوری آب رقیق کنید و به مخلوط اضافه کرده و تفت بدهید. حال آویشن و ریحان خشک را نیز اضافه کنید و بعد از دو سه دقیقه زیر گاز را خاموش کنید. (مراقب باشید سس مواد خیلی خشک نشود) لازانیاهای خشک را هم با مقداری نمک و روغن در آب در حال جوش ریخته تا کمی نرم شود. بعد از حدود ۸-۷ دقیقه خیلی آرام آبکش کنید تا ورقههای لازانیا خرد نشوند. بعد هم ابتدا پنیر و سپس سس را روی ورقههای لازانیا بریزید و به آرامی آن را رول کنید. حال کف ظرف مورد نظرتان را کمی چرب کنید و مقدار کمی از سس روی ظرف بریزید. رولها را در ظرف بچینید و بگذارید در داخل فر که از قبل گرم شده است به طوریکه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد حدود نیم ساعت کاملا بپزد و روی آن طلایی شود. لازانیای رولی شما آماده است، میتوانید آن را داخل دیس چیده و با سس گوجه فرنگی و پودر آویشن و جعفری تازه تزئین کنید. نکته: این لازانیا را در ماهیتابه هم با حرارت کم میتوانید، تهیه کنید. اگر در دوطرف لازانیای رول شده کمیپنیر پیتزای رنده شده را بگذارید دیگر مواد لازانیا از کنارههای آن بیرون نمیریزد.