خانه » ♦ خانه و خانواده » غذاهای ناب جنوب(۱)

غذاهای ناب جنوب(۱)

کوکوی پوکورا
کوکوی پوکورا

مواد لازم

• ۲۰۰ گرم آرد نخود خام
• یک پیمانه تره خرد کرده
• یک پیمانه آب ولرم
• ۲ عدد تخم‌مرغ
• یک قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده
• نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز پودر شده
• نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه

۱٫ آرد نخود و آب ولرم را با یکدیگر مخلوط کنید و با چنگال خوب هم بزنید. زعفران دم‌کرده و تره خرد شده را هم اضافه کنید. سپس تخم‌مرغ ها، نمک، ادویه و فلفل را چند دقیقه ای هم بزنید و به مواد قبلی اضافه کنید.

۲٫ در تابه ای بزرگ، مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم آن را گرم کنید. مایه
کوکو
را با قاشق بردارید و در روغن داغ در تابه بگذارید. ۳ تا ۵ دقیقه هر طرف آنها را سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه‌شان گرفته شود.

۳٫ آن را با گوجه‌فرنگی تازه سرو کنید.

==========================================

پلو شوشتری
پلو شوشتری

مواد لازم

•    یک کیلو گرم برنج
•    نیم کیلوگرم فیله ‌مرغ
•    دو پیمانه لوبیا چشم ‌بلبلی پخته شده
•    دو پیمانه شوید تازه
•    یک عدد پیاز سرخ‌شده
•    یک قاشق چایخوری زعفران
•    نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه

۱٫ برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید و کنار بگذارید.

۲٫ سپس آن را بپزید و آبکش کنید.

۳٫ یک عدد پیاز را به همراه فیله‌ مرغ خرد شده تفت دهید. سپس نمک، فلفل و زعفران را به آن اضافه کنید و با یک پیمانه آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شوند. سپس شوید خرد شده و لوبیای چشم‌ بلبلی پخته شده را هم به آن اضافه کنید. مایه به دست آمده را لابه‌لای برنج بریزید و دم کنید.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه پلو شوشتری

مواد لازم :  برنج  یک کیلوگرم  فیله مرغ  نیم کیلوگرم  لوبیا چشم‌بلبلی پخته شده  دو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *