سان چوی بو، غذا خوشمزه چینی!
اگر هوس یک شام به سبک چینی دارید، اما نمیدانید دقیقا چه میخواهید، این غذای سریع و سالم را امتحان کنید تا مشتری دائمی آن شوید.

مواد لازم برای ۴ نفر:
کاهو پیچ درشت یک عدد
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
پیازچه ۴ عدد، ورقهورقه
مرغ چرخ کرده ۵۰۰ گرم
هویج کوچک یک عدد، رندهشده
کدوی کوچک یک عدد، رندهشده
فلفل دلمهای قرمز یک عدد، نگینی ریز
کنسرو ذرت ۱۲۵ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
روش تهیه:
۱ – کاهو را برگ برگ کرده و برگ های درشت آن را حداقل یک ساعت در آب سرد و داخل یخچال قرار دهید.
۲ – روغن را در یک تابه نچسب روی شعله متوسط داغ کرده و پیازچهها را یک دقیقه در آن تفت دهید. حرارت را زیاد کرده و مرغ را اضافه کنید. ۴ تا ۵ دقیقه آن را تفت داده و دائم هم بزنید تا سرخ شود. در صورت نیاز اندکی روغن مایع اضافه کنید.
۳ – هویج، کدو، فلفل دلمهای و ذرت را اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر تفت دهید. در صورت تمایل یکی، دو قاشق آبلیمو اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
۴ – برگ های کاهو را شسته و خشک کنید. از مایه مرغ و سبزی ها داخل برگ های کاهو ریخته و آن را مانند دلمه بسته و گرم یا سرد به همراه سس مایونز سرو کنید.
نکات:
۱ – در نوع کلاسیک این خوراک از نوعی سس چینی استفاده می شود که مناسب ذائقه ایرانی نیست و سس مایونز جایگزین آن شده است.
۲ – می توانید مانند ساندویج مایه داخل کاهو را با گوجه و خیارشور همراه کنید.