خانه » ♦ خانه و خانواده » طرز تهیه شاه دانه بوداده

طرز تهیه شاه دانه بوداده

طرز تهیه برنجک
طرز تهیه شاه دانه

 

● مواد لازم برای تهیه شاه دانه بوداده:
▪ شاه دانه ۵۰ گرم
▪ نمک، نصف قاشق سوپ خوری
▪ روغن، یک قاشق سوپ خوری

● طرز تهیه:
ابتدا شاه دانه خام را شسته و در کاسه ای حاوی مقداری آب به مدت ۲ ساعت خیس کنید.
پس از گذشت این مدت، شاه دانه ها را به سبدی با سوراخ های ریز منتقل کرده و در گوشه ای بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود.
سپس در یک تابه گود متوسط، یک قاشق سوپ خوری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا شاه دانه ها را در روغن بریزید و مرتب هم بزنید تا کمی تفت داده شود. سپس نصف قاشق سوپ خوری نمک را در ۲ قاشق سوپ خوری آب حل کرده و به شاه دانه ها اضافه کنید و روی حرارت مرتب هم بزنید تا آب آ ن تبخیر شود.

▪ نکته: باتوجه به اینکه معمولا بعد از تبخیر آب، مقداری نمک در کف ظرف رسوب می کند، در این شرایط آن را عوض کرده و در ظرف دیگری به بودادن شاه دانه ادامه دهید.

مطلب پیشنهادی

چند نکته در باره استفاده پیاز در آشپزی

پیاز دارای خواصی است که با تفت دادن آن در روغن از دست می روند …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *