
مواد لازم (برای یک نفر)
ژامبون گوشت یا مرغ یک برش عرضی به قطر دو سانتی متر
زرده تخم مرغ یک عدد
کورن فلکس نصف پیمانه
روغن مایع سه قاشق سوپخوری
آرد سفید دو قاشق سوپخوری
مواد لازم برای سس توت فرنگی
سس مایونز دو قاشق غذاخوری
آبلیمو یک قاشق چایخوری
توت فرنگی ۱۰ عدد
طرز تهیه
ابتدا یک سمت ژامبون را به ترتیب در آرد سفید، زرده تخم مرغ و کورن فلکس گذاشته و در روغن سرخ کنید. وقتی طلایی رنگ شد، برگردانید تا سمت دیگر ژامبون هم کمی سرخ شود. پنج عدد از توت فرنگیها را با سس مایونز و آبلیمو در مخلوطکن ریخته تا یکدست شود. پنج عدد دیگر را خرد کرده و با قاشق به آرامی به سس اضافه کنید تا توت فرنگیها له نشود، سس توت فرنگی را روی استیک بریزید.
نکته
اگر سس خیلی غلیظ بود به آن کمی شیر اضافه کنید.