خانه » ♦ خانه و خانواده » طرز تهيه خوراك مرغ ايتاليايي

طرز تهيه خوراك مرغ ايتاليايي

مرغ ايتاليايي
مرغ ايتاليايي

طرز تهیه خوراک مرغ ایتالیایی

مواد لازم :

آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری

سینه یا ران مرغ: 4 تکه

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

کره: 25 گرم

پیاز: 1 عدد،نگینی خرد شده

فلفل دلمه سبز یا قرمز: 1 عدد،نگینی خرد شده

سیر: 2 حبه ریز رنده شده

رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری

آب مرغ: 2 پیمانه

پونه یا نعناء خشک: 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

سبزی تازه مثل ریحان یا جعفری برای تزئین

طرز تهیه:

ابتدا تکه های مرغ را شسته و خشک کرده سپس در کره و روغن زیتون روی حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. مرغ های سرخ شده را از تابه خارج کرده، پیاز را در همان تابه ریخته و تفت دهید تا کمی نرم شود سپس فلفل دلمه و سیر را اضافه کنید و برای ۵ دقیقه دیگر تفت دهید. رب گوجه فرنگی، آرد، پونه یانعناء،نمک و فلفل را به مخلوط افزوده و یک مقدار هم بزنید سپس آب مرغ را اضافه کرده و اجازه دهید تا به جوش آید. تکه های مرغ را به مخلوط بیافزائید و حرارت را ملایم کرده اجازه دهید برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه پخته شود تا خوراک به غلظت مناسب برسد. خوراک آماده است آن را در ظرفی کشیده باسبزی تازه تزئین و با برنج سرو نمایید.

مطلب پیشنهادی

متن سنگین کوتاه و تیکه دار برای با کلاسا

  ماها خیلی باکلاس شدیم. از جد ننه بزرگمون بگیر تا اون بچه فسقلی که دستش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *