خانه » ♦ خانه و خانواده » شیرینی گردویی مینیاتوری مناسب عید نوروز

شیرینی گردویی مینیاتوری مناسب عید نوروز

شیرینی گردویی
شیرینی گردویی

مواد لازم :
آرد ۲۲۵ گرم
کره ۱۸۵ گرم
شکر ۱۱۰ گرم
زرده تخم مرغ یک عدد
وانیل شکری نصف ق چ
گردوی چرخ شده ۵۰ گرم
بیکینگ پودر یک قاشق غذا خوری

طرز تهیه :
کره نرم شده را با وانیل شکری و شکر و زرده تخم مرغ با همزن برقی هم می زنیم. آرد و بیکینگ پودر را از الک رد می کنیم و گردوی چرخ شده را اضافه می کنیم. خمیر را در ظرفی گذاشته و در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم.

سپس فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و خمیر را به صورت توپ های کوچک در می آوریم و سینی فر را چرب می کنیم یا کاغذ روغنی میندازیم و شیرینی ها را به فاصله ۴ سانتی متر کنار هم می چینیم.

 

نکته :
می توان از قیف خامه پاش و ماسوره استفاده کرد . اندازه شیرینی ها مینیاتوری و ریز هستند . این خمیر هرچه بماند و زمان استراحتش بیشتر باشد , رنگ خمیر و شیرینی ها تیره تر میشود.

زمان برای  پخت مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه است.

مطلب پیشنهادی

شیرینی مغزدار شکلاتی برای عید نوروز

مواد لازم برای شیرینی مغزدار شکلاتی برای نوروز : کره ۱۷۰ گرم آرد ۲۲۵ گرم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *