خانه » ♦ خانه و خانواده » سیب زمینی تنوری پنیری

سیب زمینی تنوری پنیری

سیب زمینی تنوری پنیری
سیب زمینی تنوری پنیری

شک نکنید که تاکنون طعم سیب زمینی تنوری با پنیر پارمزان و عطر رزماری را تجربه نکرده اید.

مناسب برای :۸ نفر

مواد لازم: 

سیب زمینی ۲٫۵ کیلوگرم
برگ بو ۲ عدد
لیمو ترش ۱ عدد
رزماری ۵ ساقه
سیر ۶ حبه
پنیر پارمزان برای روی غذا
روغن زیتون به میزان لازم

طرز تهیه:

  1. سیب زمینی‎ها را آبپز کنید تا بپزند. اجازه دهید خنک شوند.
  2. سپس آنها را هم اندازه خرد کنید و کامل با  کمی روغن آغشته کنید و کف سینی مناسب فر پهن کنید. روی سینی را با سلفون پوشانیده و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
  3. فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‎گراد گرم کنید. سینی سیب زمینی را راز یخچال خارج کرده و محافظ پلاستیکی را از روی ظرف بردارید  و به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند در فر قرار دهید.
  4. سینی فر را بیرون آورید و سیب زمینی‎ها را به آرامی با یک چنگال له کنید تا در مرحله بعدی پخت سطح بیشتری از آنها برشته شود.
  5. برگ‎های رزماری را از ساقه جدا کنید.
  6. پوست لیموترش را رنده کنید و جدا بگذارید. آب لیموترش را نیز بگیرید.
  7. مقداری روغن زیتون در یک کاسه بریزید. برگ بو و برگ‎های رزماری، سیر رنده شده، رنده پوست لیمو و آبلیمو را با روغن زیتون مخلوط کنید و این مخلوط را روی سیب زمینی‎ها بریزید. سینی فر را تکان دهید تا روغن، سیب زمینی‎ها را فرا بگیرد. سپس آنها را به مدت ۴۰ دقیقه دیگر در فر بپزید.
  8. سینی را دوباره بیرون آورده و روی سیب زمینی‎ها پنیر پارمزان رنده شده بریزید و اجازه دهید تا ۵ دقیقه دیگر سیب زمینی‎ها با دمای فر کامل ترد شوند.
  9. این سیب زمینی تنوری خوشمزه را کنار  غذاهای گوشتی، کباب واستیک سرو کنید.

مطلب پیشنهادی

آموزش تهیه شنیتسل ماهی

مواد لازم: فیله ماهی ۴ تکه  .  شیر ۱/۴ لیوان  .  آرد سفید ۱/۴ لیوان  …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *