
شک نکنید که تاکنون طعم سیب زمینی تنوری با پنیر پارمزان و عطر رزماری را تجربه نکرده اید.
مواد لازم:
سیب زمینی | ۲٫۵ کیلوگرم |
برگ بو | ۲ عدد |
لیمو ترش | ۱ عدد |
رزماری | ۵ ساقه |
سیر | ۶ حبه |
پنیر پارمزان | برای روی غذا |
روغن زیتون | به میزان لازم |
طرز تهیه:
- سیب زمینیها را آبپز کنید تا بپزند. اجازه دهید خنک شوند.
- سپس آنها را هم اندازه خرد کنید و کامل با کمی روغن آغشته کنید و کف سینی مناسب فر پهن کنید. روی سینی را با سلفون پوشانیده و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
- فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی سیب زمینی را راز یخچال خارج کرده و محافظ پلاستیکی را از روی ظرف بردارید و به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند در فر قرار دهید.
- سینی فر را بیرون آورید و سیب زمینیها را به آرامی با یک چنگال له کنید تا در مرحله بعدی پخت سطح بیشتری از آنها برشته شود.
- برگهای رزماری را از ساقه جدا کنید.
- پوست لیموترش را رنده کنید و جدا بگذارید. آب لیموترش را نیز بگیرید.
- مقداری روغن زیتون در یک کاسه بریزید. برگ بو و برگهای رزماری، سیر رنده شده، رنده پوست لیمو و آبلیمو را با روغن زیتون مخلوط کنید و این مخلوط را روی سیب زمینیها بریزید. سینی فر را تکان دهید تا روغن، سیب زمینیها را فرا بگیرد. سپس آنها را به مدت ۴۰ دقیقه دیگر در فر بپزید.
- سینی را دوباره بیرون آورده و روی سیب زمینیها پنیر پارمزان رنده شده بریزید و اجازه دهید تا ۵ دقیقه دیگر سیب زمینیها با دمای فر کامل ترد شوند.
- این سیب زمینی تنوری خوشمزه را کنار غذاهای گوشتی، کباب واستیک سرو کنید.