
نان یکی از غلات بسیار مفید هست. در ادامه به فواید و مضرات آن اشاره کرده ایم.
فواید: جویدن آن جهت رفع کندى دندان مؤثر است/ نان برنج جهت اسهال و نیکو کردن رنگ رخسار مؤثراست/ نان گندم، جو و برنج که با شکر و بدون روغن پخته باشند سریع الهضم است/ نان خشک را قطعه قطعه کرده و بلع نمایید جهت آرام کردن سکسکه/ خوردن کمى نان خشک در طول روز جهت بهبودی زخم یا ورم معده موثر است.
مضرات: خوردن نان فطیر یا نانى که با آرد بسیار نرم پخته شده، دیر هضم، باعث ایجاد انسداد مجارى میشود که مصلح آن کمپوت، قند و شیرینى است.