خانه » ♦ خانه و خانواده » ته چین رنگارنگ

ته چین رنگارنگ

ته چین رنگارنگ
ته چین رنگارنگ

مواد اولیه:
زردچوبه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
کره ۱۰۰ گرم
روغن (مایع) ۱ ونیم پیمانه
ماست ۳ پیمانه
گوشت ۱ کیلوگرم
برنج ۶ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
رنگ خوراکی (سبز،قرمز) به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
پیاز ۲ عدد
خلال پسته به میزان لازم
خلال بادام به میزان لازم
طرز تهیه ته چین رنگارنگ

طرز تهیه
در ظرفی مناسب گوشت را کمی با کره تفت میدهیم و سپس به همراه پیاز و زردچوبه می‌پزیم آن را ریش ریش کرده و کنار می‌گذاریم. برنج را در ظرفی مناسب به مرحله ابکشی رسانده و آبکش کرده و به چهار قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم. یک قسمت را با نیمی از ماست، تخم‌مرغ و زعفران کاملا مخلوط میکنیم.قسمت دوم را سفید می‌گذاریم، قسمت سوم را اسانس خوراکی سبز، ماست و تخم‌مرغ مخلوط میکنیم و قسمت چهارم را با رنگ قرمز مخلوط کرده و آنها را به صورت طبقه‌ای روی هم به طور مساوی می‌ریزیم و لای آن را مرغ یا گوشت قرار می‌دهیم و بعد از پخت آن را با ماست چکیده و خلال‌های بادام و پسته تزیین می‌کنیم.
نکات:
۱)اگر از رنگ غیر طبیعی خوشتان نمی آید میتوانید با آب چغندر ،اسفناج ،زردچوبه و زعفران رنگهای دلخواهتان را به دست آورید.
۲)میتوانید به جای گوشت از مرغ هم استفاده کنید.
۳)بهتر است خلال پسته و بادام را از شب قبل در آب و شکر و گلاب خیس کنید تا خوشمزه تر شوند.

مطلب پیشنهادی

ته چین بال مرغ با باقلا پلو

ته چین بال مرغ با باقلا پلو یک وعده غذای خوشمزه که بالهای سرخ شده …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *