خانه » ♦ خانه و خانواده » تهیه یک پودینگ ساده برای مبتدی ها

تهیه یک پودینگ ساده برای مبتدی ها

تهیه این پودینگ خیلی آسان هست و ابداً دنگ و فنگ نداره. پس برای یک مبتدی بهترین گزینه است.

۲- چون یک پودینگ پایه است و می توان همه چیز به آن افزود و هر بار به طور متفاوتی تهیه کرد و مزه های مختلفی بهش داد.

۳- مواد اولیه اش نسبت به سایر دسر ها در دسترس تره و در هر یخچالی پیدا میشه.

۴- مقرون به صرفه است و با صرف کمترین هزینه یک مقدار مناسب پودینگ به شما میده.

۵- یک دلیل مهم دیگه این هستش که نسبت به سایر دسرها کم کالری تره.

پودینگ ساده
پودینگ ساده

مواد لازم:

شیر ۱ لیتر

آرد گندم (آرد قنادی) ۲ قاشق سوپ خوری

پودر نشاسته گندم ۲ قاشق سوپ خوری

شکر حدود نصف پیمانه (من چشمی میریزم)

زرده تخم مرغ ۲ عدد

وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

کره ۱ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

۱- ابتدا آرد و پودر نشاسته را درون قابلمه طبخ الک می کنیم.

۲- شکر را می افزاییم و خوب با هم مخلوط می کنیم. این کار سبب می شود که آرد گوله گوله نشود.

۳- شیر را می افزاییم و مواد را خوب هم می زنیم. تا آرد کاملاً در شیر حل شود.

۴- بعد زرده تخم مرغ را با چنگال هم می زنیم تا از لختگی در آید و به شیر می افزاییم و کمی هم می زنیم.

۵- حالا قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و با قاشق چوبی خوب هم می زنیم تا ته نگیرد. (حرارت متوسط صرفاً جهت تسریع گرم شدن مواد است)

۶- مایه وقتی گرم شد، حرارت را ملایم می کنیم این کار باعث می شود تا زمان پخت بیشتر شود و بوی آرد از بین برود و ضمناً مایه ته نگیرد.

۷- مایه وقتی به غلظت دلخواه شما رسید حدوداً مثل غلظت فرنی رسید و حبابهای ریز زد، وانیل و کره را می افزاییم. (وانیل را به این علت در انتها می افزاییم تا بوی خوش آن از بین نرود، کره هم صرفاً جهت براق شدن مایه به کار می رود و ضمناً نمی سوزد وعلیرغم مقدار کم، بوی خوش کره نیز از پودینگ استشمام می شود.)

۸- یکی دو بار هم می زنیم و اجاق را خاموش می کنیم. ولی به هم زدن ادامه می دهیم چون قابلمه هنوز گرم و است و احتمال چسبیدن پودینگ به ته آن وجود دارد. وقتی کمی از حرارت افتاد در ظرف سرو می ریزیم. ظرف سرو بهتر است گرد و دارای عمق باشد.

۹- بعد از اینکه کاملاً سرد شد به مدت ۵-۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم. پس از آن برای سرو آماده است.

نوش جان.

پودینگ ساده
پودینگ ساده

این پودینگ رابه حالتهای ذیل پخته ام:

۱- به صورت ساده (همان حالت سفید)

۲- با افزودن خامه (در این حالت یا از میزان شیر کمی کم کردم و یا پودینگ را غلیظ کردم، کمی مزه بستنی می داد)

۳- با افزودن شکلات سفید در انتهای کار (از میزان شکر پودینگ کم کردم)

۴- با افزودن ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو که در چند قاشق غذاخوری آب حل کرده بودم کمی قبل از انتهای پخت (بنابراین حدود سه قاشق غذاخوری شکر به مایه افزودم)

۵- با ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری نسکافه که در چند قاشق غذاخوری آب حل کرده بودم کمی قبل از انتهای پخت (بنابراین حدود سه قاشق غذاخوری شکر به مایه افزودم)

۶- به حالت موکا یعنی با افزودن ۱ قاشق غذاخوری سرپر پودر کاکائو و یک قاشق غذاخوری سرپر نسکافه که در چند قاشق غذاخوری آب حل کرده بودم و یک پینچ پودر قهوه فرانسوی (در این حالت به میزان شکر بیفزائید). جزو حالتهای خوشمزه می باشد.

۷- با افزودن شکلات تلخ، پودر بادام و نیز مقداری پوست پرتغال رنده شده (به علت افزودن شکلات تلخ، حدود سه قاشق غذاخوری شکر به مایه افزودم، به علت افزودن بادام پودر شده و روغن احتمالی آن، پودینگ را غلیظ تر پختم، پوست پرتغال اسانس مطبوعی به پودینگ می دهد، می توان به جای آن چند قطره اسانس پرتغال افزود که قطعاً به خوبی خود رنده پوست پرتغال نخواهد بود) خلاصه در یک کلام اگر عاشق شکلات و پرتغال هستید این حالت جزو خوشمزه ترین حالتها می باشد.

۸- با افزودن پودر کاکائو که در چند قاشق غذاخوری آب حل کرده بودم و گردوی خرد شده کمی قبل از انتهای پخت (بهتر است گردو پودر نشود چون روغن می اندازد و پودینگ شل می شود. ولی اگر مهمان مسن داشتیم یا خواستیم از گردوی پودر شده استفاده کنیم پس بهتر از پودینگ را غلیظ تر کنیم تا پس از روغن انداختن شل نشود. در این صورت نیازی به افزودن کره نیز نمی باشد.)

۹- با افزودن نسکافه که در چند قاشق غذاخوری آب حل کرده بودم و فندق پودر شده (فندق را پودر شده استفاده کردم به علت اینکه سفت تر از گردو است اگر به صورت درشت خرد شود شاید میل کردن آن برای افراد مسن دشوار باشد، چون فندق روغن می اندازد پس دوباره پودینگ را سفت تر درست کردم)

۱۰- با افزودن تکه های خرد شده شکلات شیری (کمی پودینگ را غلیظ تر کردم چون شکلات شیری خود مقداری شیر دارد، ضمناً کمی از میزان شکر کم کردم زیرا خود کمی شیرین است)

۱۱- با افزودن پودر پسته (این حالت به خوشمزگی مواد قبلی نیست ولی خوب تنوعی است. می توانیم در صورت تمایل یک ذره رنگ مجاز خوراکی سبز نیز به آن اضافه کنیم)

۱۲- با افزودن پوره مربای زردآلو (در این صورت بهتر است میزان شکر پودینگ را کمتر کنیم)

۱۳- با افزودن پوره کمپوت هلو (در این صورت بهتر است شکر پودینگ را کمی کمتر کنیم)

۱۴- با افزودن پوره هویج پخته شده (اگر هویج قندی نباشد یعنی هویج فرنگی باشد که خوشرنگ است ولی شیرین نیست در این صورت کمی شکر را بیشتر می ریزیم، به علت وجود هویج خود به خود الکی حالت رژیمی داره)

۱۵- با افزودن پودر کاکائو و سفیده تخم مرغ زده شده در انتهای کار (با آن کار حجم پودینگ افزایش چشم گیری خواهد داشت، غلیظ تر از حالت معمول خواهد شد، بافت پفکی خواهد داشت و کمی مزه سوفله شکلاتی به خود خواهد گرفت ولی من بدون سفیده بیشتر می پسندم)

۱۶- و مخلوطی از حالتهای فوق و کلی روش های دیگر که قابل تست می باشد.
نکات:

۱- برخی با افزودن پودر ژلاتین حالت قالبی به این دسر می دهند ولی به نظر من دیگر از حالت پودینگی خارج می شود و حالت دیگری به خود می گیرد. ولی شیک و مجلسی است.

۲- برای تزئین آن بسته به نوع مواد افزودنی به پودینگ می توان با شکلات سفید رنده شده، شکلات تلخ رنده شده، گردوی خرد شده، فندق پرک شده، بادام پرک شده، خلال پسته، پسته پرک شده و غیره آن را تژئین کرد.

۳- این دسر را می توان در ظروف تک نفره نیز سرو کرد.

مطلب پیشنهادی

پودینگ مخملی شکلاتی Chocolate Velvet Puddin

پودینگ مخملی شکلاتی لازم به ذکر طبق معمول، پیمانه ۲۵۰ میلی لیتری (همان لیوانهای فرانسه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *