
برشتوک دسر بسیار خوشمزه و راحتیه موادش مثل شیرینی نخودچیه.
مواد لازم:
ارد نخودچی یک و نیم پیمانه
ارد سفید نیم پیمانه
روغن حتما جامد یک پیمانه
پودر قند یک پیمانه
پودر هل مقداری
طرز تهیه:
اول ارد سفید رو تفت بدید تا بوی خامیش برطرف بشه بعد ارد نخودچی رو بهش اضافه میکنیم بعد دو سه دقیقه روغن رو ریخته و چند دقیقه تفت میدیم
در اخر پودر هل و پودر قند رو اضافه کرده خوب هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم
اگر میخواهید قالب بزنید کف سینی پهن کنید و داخل یخچال قرار بدید و بعد با قالب مورد نظر برش بزنید .من داخل تابه پیرکس ریختم و با چاقو برش دادم
نکته ی مهم برشتوک برش دادنشه .بعد از یک ساعت که داخل یخچال موند حدود ده دقیقه بزارید در هوای ازاد بمونه بعد برش بدید در غیر این صورت برشهاتون میشکنه و از ظرف جدا نمیشه .
برای برش از چاقوی تیز و لبه نازک استفاده کنید
روشو با شکلات اب کرده تزیین کنید.