طرز تهیه بادمجان رولت شده با پنیر که یک غذای بسیار خوشمزه است که از پخت آن پشیمان نمی شوید.

مواد لازم (برای ۴ نفر)
بادمجان: ۲ عدد بزرگ ( تقریبا هر کدام ۵۰۰ گرم)
اسپری روغن زیتون
پنیر ریکوتا کم چرب: یک فنجان (۲۵۰ گرم)
ریحان: ۲ قاشق سوپخوری ریز شده
کشمش بی دانه: ۲ قاشق سوپخوری
بادام خرد شده: ۲ قاشق سوپخوری
پنیر پارمیزان رنده شده: ۲ قاشق سوپخوری
خرده نان تازه: یک چهارم فنجان
زرده تخم مرغ: یک عدد
سس کچاپ: یک بطری ۵۰۰ گرمی
پنیر پیتزا کم چرب: یک دوم فنجان
لوبیا سبز بخار پز شده و بروکلی برای تزئین
طرز تهیه
۱ – فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده سپس یک ظرف پخت که عمق آن تقریبا ۶ سانت باشد و اندازه ی آن ۲۰ سانت در ۲۸ سانت باشد را تهیه کنید و آن را چرب کنید. کشمش ها را درون یک کاسه ریخته و آن را با آب جوش بپوشانید. به مدت ۵ دقیقه صبر کنید سپس آنها را آبکشی کنید.
۲ – هر بادمجان را از درازا به ۶ قسمت ببرید و با اسپری بادمجان ها را چرب کنید و در یک ماهی تابه نچسب با دمای متوسط سرخ کنید. هر دو طرف آنها را خوب سرخ کنید تا رنگ آنها قهوه ای و نرم شوند.
۳ – پنیر ریکوتا، ریحان، کشمش، بادام، پنیر پارمیزان، خرده نان و زرده تخم مرغ را در یک کاسه ی بزرگ مخلوط کنید و کمی هم نمک و فلفل بهش اضافه کنید.
۴ – سه چهارم سس کچاپ را درون ظرف غذا آماده شده ریخته و سپس یه کم ترکیب آماده شده ی قبلی را روی تکه های بادمجان قرار دهید سپس آنها را به صورت رولت بپیچانید و در ظرف پخت قرار دهید. با بقیه ترکیب آماده شده و تکه های بادمجان همین کار را انجام دهید. وقتی همه ی بادمجان ها آماده شد روی آنها سس کچاپ باقی مانده را بریزید و با پنیر روی آنها را بپوشانید. آنها را به مدت ۲۵ دقیقه یا وقتی که پنیر ها طلایی شد بپزید و با لوبیا سبز بخار پز شده و بروکلی آن را تزئین کنید و با سبزیجات آن را میل کنید.