خانه » ♦ خانه و خانواده » ایرمیک تاتلیسی سه رنگ رژیمی (دسر ایرمیک سه رنگ)

ایرمیک تاتلیسی سه رنگ رژیمی (دسر ایرمیک سه رنگ)

(دسر ایرمیک سه رنگ)
(دسر ایرمیک سه رنگ)

مواد لازم:

شیر: یک لیتر

ایرمیک: ۱۰ قاشق غذاخوری نسبتاً سرپر (۱۲ قاشق معمولی هم می تواند باشد)
شکر: ۱۲ قاشق غذاخوری + ۳ قاشق غ برای قسمت کاکائویی+۳ قاشق غ برای قسمت کدوحلوایی اگر شیرین نباشد.

پوست پرتغال رنده شده با رنده ریز: پوست یک عدد پرتغال

پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری

پوره آبپز شده کدو تنبل/کدو حلوایی: یک پیمانه

کره: ۱۰۰ گرم

بیسکوئیت پتی بور در صورت تمایل جهت استفاده در لابه لای لایه ها: یک الی دو بسته

گردو خرد شده در صورت تمایل مقداری جهت تزئین

طرز تهیه:

۱- ابتدا کدو حلوایی را پوست گرفته و تکه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا با آب خود بخارپز گردد. وقتی پخته شد با دستگاه پوره کن آن را پوره می کنیم سپس روی حرارت قرار می دهیم تا مقداری از آب آن تبخیر شود. سپس در کناری قرار می دهیم تا کاملاً خنک شود. کدو تنبل من نسبتاً خوشرنگ بود ولی شیرین نبود.

 (دسر ایرمیک سه رنگ)
(دسر ایرمیک سه رنگ)

۲- پوست یک عدد پرتغال را با اسکاچ کاملاً تمیز می شوئیم. سپس خشک کرده و پوست آن را با رنده به صورت نازک و ریز رنده می کنیم.

۳- درون ظرف سرو را با مقداری کره چرب می نمائیم و در کناری قرار می دهیم.

۴- شیر، ایرمیک، رنده پوست پرتغال و دوازده قاشق از شکر و کره را درون قابلمه میریزیم و با قاشق چوبی یا هم زدن دستی سیمی هم میزنیم. (من کره را سه مرحله ای افزودم)
۵- سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و همچنان به همزدن ادامه می دهیم تا مایه بپزد.

۶- وقتی مایع شروع به سفت شدن کرد و یکی دو تا حباب درشتی زد از روی حرارت بر می داریم.
۷- سپس وانیل را به آن اضافه می کنیم.

۸- مایه را با کمک ملاقه به میزان مساوی درون سه کاسه میریزیم.

۹- درون یک قسمت سه قاشق شکر به همراه پودر کاکائو میریزیم و خوب هم میزنیم و درون ظرف سرو میریزیم و بیسکوئیتها را روی آن می چینیم.

۱۰-یک قسمت ساده را روی لایه شکلاتی میریزیم و مجدداً بیسکوئیت می چینیم.

۱۱-بعد به قسمت باقی مانده سه قاشق شکر و پوره کدوتنبل را اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم و به روی قسمت ساده میریزیم.

 (دسر ایرمیک سه رنگ)
(دسر ایرمیک سه رنگ)

نکات:

۱- این آرد را می توان از سوپرمارکتهای بزرگ و همچنین لوازم قنادی فروشی ها به آسانی تهیه کرد.

۲- مایه پس از خنک شدن خود سفت تر خواهد شد. لذا مایه را روی حرارت خیلی هم غلیظ نکنید.

۳- اگر مایه خیلی سفت شد مقداری شیر به آن بیفزائید.

۴- من برای رژیمی شدن دسر از لایه بیسکوئیتی استفاده نکردم ولی کاش استفاده می کردم چون با بیسکوئیت خیلی خوشمزه تر است.

۵- تصویر فوق مربوط به یک و نیم برابر مواد فوق می باشد.

۶- این دسر را بهتر است یک روز قبل از سرو تهیه کنیم، این شکلی خوشمزه تر است و بهتر جا می افتد و حسابی خنک می شود مخصوصاً اگر از بیسکوئیت نیز استفاده می نمائیم، این شکلی بیسکوئیتها نیز نرمتر و خوشمزه تر می شوند.

مطلب پیشنهادی

آموزش دسر کرم آناناس

آموزش دسر کرم آناناس مواد اولیه : آناناس: یک قوطی ورق ژلاتین: هفت ورق شکر: …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *