خانه » ♦ خانه و خانواده » آموزش کیک مجلسی و جدید کشک بادمجان برای مهمانی ها

آموزش کیک مجلسی و جدید کشک بادمجان برای مهمانی ها

مواد اولیه:

نان تست به اندازه کافی
بادمجان سرخ شده ۴ الی ۵ عدد
کشک ۱ شیشه کوچک
پیاز سرخ شده ۲ ق غ
نعنا داغ برای تزیین
ماست ۳ ق غ
گردوی خرد شده به مقدار لازم
سیر سرخ شده ۱ عدد بزرگ

کیک مجلسی و جدید کشک بادمجان
کیک مجلسی و جدید کشک بادمجان

طرز تهیه:

۱- بادمجان های سرخ شده را خوب له می کنیم.

۲- سیر داغ و پیاز داغ و ۳ قاشق غذاخوری گردوی خرد شده را با هم مخلوط کرده و به اندازه ی دلخواه کشک می ریزیم و هم می زنیم. ۱ ردیف نان تست کف ظرف مورد نظر می چینیم.

۳- یک مقدار از کشک و بادمجان روی نانها میریزیم و خوب صاف می کنیم تا به نانها بچسبند. ۱ ردیف دیگه نان تست روی کشک بادمجان چیده و این کار را هرچقدر که مواد داریم انجام می دهیم.

۴- روی ردیف آخر فقط نان می گذاریم و ماست و کشک را با هم قاطی و اطراف و روی آن را می پوشانیم.

۵- کیک کشک و بادمجان را با گردو خرد شده و نعنا داغ تزیین میکنیم.

مطلب پیشنهادی

آموزش لازانیای لقمه ای

برای تهیه این لازانیا، ابتدا هر ورقه از لازانیا را با قیچی به دو قسمت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *