
مواد لازم
بیسکویت ساده پودر شده ۲۵۰ گرم
کره آب شده ۱۲۵ گرم
پودر نارگیل ۵۰ گرم
پودر دارچین دو قاشق سوپخوری
پودر کاکائو در صورت تمایل دو قاشق سوپخوری
مواد لازم برای رویه بیسکویت
پنیر خامهای ۲۵۰ گرم
خامه ۲۰۰ گرم
ژلاتین دو قاشق سوپخوری
آب سرد ۴/۱پیمانه
شکر ۷۰ گرم
وانیل ۸/۱ قاشق چایخوری
رنده پوست لیموترش ۴/۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای رویه پودر
ژله توتفرنگی ۲۰۰ گرم
آبجوش دو پیمانه
طرز تهیه
بیسکویت و کره را مخلوط میکنیم. پودر نارگیل و دارچین یا پودر کاکائو را میافزاییم، سپس مواد را کف قالب کمربندی با کمک وردنه یا قاشق پرس میکنیم و در یخچال میگذاریم تا کمی سفت شود. پنیر خامهای و شکر را با همزن میزنیم تا صاف و یکدست شود. ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و روی بخار آب (روش بنماری) قرار میدهیم تا رقیق شود. ژلاتین خنک شده را به مخلوط پنیر میافزاییم. خامه، وانیل و پوست لیموترش را به مخلوط اضافه کرده و آن را روی بیسکویت پرس شدهمان میریزیم، سپس صاف کرده و در یخچال میگذاریم تا این مخلوط روی بیسکویت ببندد. پودر ژله و آبجوش را با هم مخلوط کرده، روی حرارت میگذاریم تا ژله کاملا حل شده و محلول یکنواختی حاصل شود. ژله خنک شده را روی مواد چیزکیک ریخته و مجددا در یخچال میگذاریم تا بسته شود. پس از چهار ساعت از قالب خارج کرده و به اندازههای دلخواه برش میزنیم.
نکـــته
ژله باید حتما خنک شده باشد تا روی چیزکیک بریزیم.
میتوانیم از توتفرنگی خرد شده در مخلوط پنیر، شکر و ژلاتین استفاده کنیم. برای این کار قبل از ریختن ژله روی چیزکیک، توتفرنگیها را روی پنیر بسته شده میچینیم و یک لایه ژله روی آن میریزیم و در یخچال میگذاریم تا ببندد و وقتی سفت شد، بقیه ژله را روی آن میریزیم، چون اگر این کار را انجام ندهیم توتفرنگیها با پنیر مخلوط میشوند.
برای برش این چیزکیک، بهتر است از چاقو ارهای استفاده کنیم و قبل از برش زدن، چاقو را در آبجوش گذاشته و بعد برش بزنیم.
قالب کمربندی به قطر ۳۰×۲۵ سانتیمتر برای این کار مناسب است.