
مواد لازم برای ۴ نفر:
سیب زمینی ریز= ۷۰۰ گرم
تره فرنگی= ۲ عدد
تخم مرغ پخته= ۱ عدد
سس مایونز=۱ پیمانه
پاپریکا یا فلفل سیاه=۱ قاشق چایخوری
نمک=به مقدار لازم
طرز تهیه:
مرحله ۱ – سیب زمینی ها را شسته، در ظرفی قرار داده و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت گذاشته تا آب پز شوند.
مرحله ۲ – بعد از پخت، سیب زمینی ها را زیر آب سرد گرفته، پوست آنها را بگیرید و در یخچال قرار دهید.
مرحله ۳ – تره فرنگی را ریز خرد کنید، تخم مرغ را نیز به قطعات کوچک تقسیم کرده و به سیب زمینی ها اضافه کنید.
مرحله ۴ – مایونز، نمک و فلفل را به مخلوط سیب زمینی افزوده و آرام هم زده تا یکدست شوند و دقت کنید که سیب زمینی ها خرد و یا له نشوند. سپس سالاد آماده را در ظرف مورد نظر گذاشته و تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.
می توانید سیب زمینی متوسط را جایگزین سیب زمینی ریز کنید ولی بعد از پخت آنها را به ۲ نیم تقسیم کنید.
می توانید به جای ۱ پیمانه سس مایونز از ۲/۱ پیمانه سس مایونز و ۲/۱ پیمانه ماست که با یکدیگر مخلوط کرده اید، استفاده نمائید.