خانه » ♦ خانه و خانواده » آموزش سالاد اسفناج با سس پیازچه

آموزش سالاد اسفناج با سس پیازچه

سالاد اسفناج با سس پیازچه
سالاد اسفناج با سس پیازچه

مواد لازم(برای ۴ نفر):

مارچوبه (به تکه‌های پنج سانتی‌متری خرد‌شده) — ۳۴۰ گرم
پنیر موتزارلا یا پنیرخانگی (نازک حلقه ای خرد شده) — ۲۵۰ گرم
نمک — به مقدار لازم
برگ جوان اسفناج — ۲۰۰ گرم
پیازچه (نازک حلقه‌ای خ:.۸′د‌شده) — ۴ ساقه (۳۲ گرم)
سس پیازچه — طبق دستور داده‌ شده

روش تهیه:

۱- مارچوبه را ابتدا داخل قابلمه‌ای حاوی آب جوش به مدت سه دقیقه قرار دهید، سپس داخل ظرفی حاوی آب و یخ به مدت ۳۰ ثانیه بریزید (بلانچ کردن). پس از آن، آبکش کنید؛

۲. پنیر، نمک، مارچوبه، برگ اسفناج و پیازچه را در ظرفی مناسب بریزید و مخلوط کنید؛

۳. سپس سالاد را در ظرف¬‌های مورد نظر کشیده، روی آن سس پیازچه بریزید و سروکنید.

مواد لازم (برای تهیه سس پیازچه‌) :

روغن زیتون — یک چهارم پیمانه (۴۰ میلی‌لیتر)
آب‌لیمو– ۲ قاشق سوپ‌خوری (۲۸ میلی‌لیتر)
پیازچه (ریز خردشده) — ۱ ساقه (۸ گرم)
فلفل سیاه (پودر شده) و نمک — به مقدار لازم
پاپریکا — ۱ قاشق چای‌خوری
آویشن (پودر شده) — یک هشتم قاشق چای‌‌خوری

روش تهیه:

تمام مواد را در ظرفی مناسب بریزید، درِ آن را ببندید و خوب تکان دهید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.

مطلب پیشنهادی

سوفله چیست؟ در آشپزی چند نوع سوفله داریم؟

تعریف سوفله سوفله در واقع یک نوع کیک سبکی است که در فر یا تنور …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *