
مناسب برای دو نفر
مواد لازم:
آب لیمو : ۱/۴ پیمانه
پوست رنده شده لیمو : یک قاشق سوپخوری
سیر له شده : ۲ حبه
برگ تازه آویشن : ۳ قاشق چایخوری،ریز خردشده
جعفری تازه و ریز خرد شده : ۲ قاشق چایخوری
ران مرغ : ۴ عدد،پوست نگرفته و با استخوان
نمک دریائی و فلفل تازه : به میزان لازم
طرز تهیه:
مرحله۱
در ظرفی که بتوان درب آن را محکم بست (هوا به داخل آن کشیده نشود) تمامی مواد بجز ران مرغ ها را به خوبی مخلوط کرده و مخلوط را به صورت خمیر در آورید.ران مرغ ها را به مواد مخلوط شده اضافه کرده ،اطراف ران ها را کاملا به مواد آغشته کنید،درب ظرف را بسته و مخلوط را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا ران ها کاملاً مزه دار شود.
مرحله ۲
بعد از ۲ ساعت ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه در هوای اتاق قرار دهید.فر را در دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۲۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید.
مرحله ۳
سینی فر یا ظرف مورد نظر را با اسپری به روغن آغشته کنید.مرغ ها را از ظرف خارج کرده و برروی تخته چوبی آشپزخانه قرار دهید و هر دو طرف مرغ ها را با نمک دریائی و فلفل مزه دار کنید.ران ها را در ظرف یا سینی فر قرار دهید و در صورت تمایل روی هرکدام از رانها روغن زیتون بریزید.ظرف را به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه بر روی سینی وسطی فر قرار دهید
مرحله ۴
ظرف را بعد از ۲۰ دقیقه از فر خارج کرده و باقیمانده مواد را مجدداً به ران ها مالیده و ۲۵-۲۰ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا زمانیکه تمام مواد به خرد ران ها برود.ظرف را بعد از پخت از فر خارج کرده و بعد از ۵ دقیقه سرو کنید.