خانه » ♦ خانه و خانواده » آموزش خورشت هویج تبریز

آموزش خورشت هویج تبریز

خورشت هویج
خورشت هویج

مواد لازم

• ۱ عدد پیاز
• ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
• ۵۰۰ گرم گوشت ماهیچه یا ران مرغ
• ۲۰۰ گرم
• نمک و فلفل سیاه
• آلوی خورشتی
• ۵۰۰ گرم هویج
• دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
• یک سوم پیمانه آب لیموترش تازه
• ۳ تا ۴ عدد گوجه فرنگی

طرز تهیه

۱٫ پیاز را نگینی خرد و با مقداری روغن سرخ کنید. فلفل، ادویه و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی را بیفزایید.
۲٫ مرغ یا گوشت را بیفزایید و حدود یک لیتر آب روی آن بریزید. پس از جوش آمدن، نمک اضافه کنید و بگذارید نیم‌جوش روی حرارت ملایم حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم بماند.
۳٫ در این فاصله هویج را خلال کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. در تابه را اگر بگذارید، هویج نرم و پخته می شود و نمی سوزد. زعفران دم کرده را به هویج اضافه کنید و بگذارید بجوشد. در آخر، آب لیمو ترش را اضافه کنید.

برای دیدن تصاویر، روی آنها کلیک کنید

 

مطلب پیشنهادی

قيمه ريزه نخودچی اصفهانی

طرز تهیه قیمه ریزه نخودچی اصفهانی

مواد لازم: ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده گوساله ۲۵۰ گرم آرد نخودچی ۱ عدد متوسط …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *