خانه » ♦ خانه و خانواده » آموزش تهیه کباب بادمجان

آموزش تهیه کباب بادمجان

می خواهید دیس کباب بادمجان تان در مهمانی حرف اول بزنه
واقعا طعمش بی نظیره خیلی هم راحت وعرض ۳ سوت اماده می شود .همه عاشق این کباب بادمجان می شوند برای یکبارم که شده امتحان کنید ضرر نمی کنید از من گفتن بود خود دانید

 

کباب بادمجان
کباب بادمجان

طعم دار کردن بادمجان
اول ۳ عدد بادمجان قلمی را به اندازه قطره ۱ cm با پوست گرد گرد برش می دهیم وداخل کاسه که از قبل نصف لیوان اب ۲ ق غ ابلیمو ونمک فلفل و۲ ق غ روغن مایع ۱۵ دقیقه می خوابانیم
درست کردن مواد کباب(به ۳ روش)
روش ۱- ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده با ۱ عدد پیاز رنده شده وکمی نمک ورز دهید .مواد اماده است.
روش۲- ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده با ۱ عدد پیاز رنده شده و ۱ ق غ پودر زیره و۱/۲ ق چ فلفل وکمی نمک ورز دهید .مواد اماده است.
روش ۳- ۱ عدد سیب زمینی ودر صورت دوست داشتن ۱ عدد هویج کوچک با اب ۱۵ دقیقه بپزید رنده کنید و۱-۲ عدد پیاز کوچک خلالی سرخ کنید و۴ ق غ پیاز چه یا تره خورد شده وداخل کاسه برزید و۱ عدد تخم مرغ ونمک وفلفل وپودر زیره وکمی ادویه کاری همه را با هم ورز دهید مواد اماده است.
چیدن مواد داخل ظرف مخصوص فر یا پرکس
مواد به اندازه گردو ور می داریم وبا دست بشکل توپ می کنیم
حالا ۱ عدد بادمجان گرد شده را بر می داریم وروش ۱توپ گوشت می زاریم وبا دست کمی فشار می دهیم وروش ۱ عدد دیگر بادمجان وداخل پرکس بصورت افقی یا عمدی می چینیم وکنارش فلفل دلمه ای یا گوجه فرنگی یا فلفل سبزحلقه شده می چینیم تا مواد تمام شودمطابق عکس
روش کمی روغن مایع یا روغن زیتون اسپره می کنیم وکمی پنیر پیتزا یا ورقه پیتزا می زاریم وروش فویل می کشیم وداخل فر از پایین روشن به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ۴۵۰fبعد فویل ور دارید ودرجه فر ۳۰۰ fکنید ۳۰ دقیقه بماند تا رنگش طلای شود در اخر کمی پنیر پیتزا روش بریزید ۵ دقیقه بماند بعد فر خاموش کنید وپرکس بیارید بیرون واجازه دهید کمی خنک شود حالا کباب بادمجان ما اماده است .
نکته ها
این غذا بیشتر در کشورهای ترکیه ویونان وکشورعربی درست می شود.می توانید پنیرپیتزارو ۱۰ دقیقه اخر بریزید می توانید فویل هم نکشید می توانید بادمجان ها رو فقط نمک بزنید می توانید بدون فردر ظرف در دارروی گاز درست کنید ۱ ساعت کافیه می توانید داخل سیخ چوبی کباب کنید می توانید از هر ادویه یا سیریا جعفری هم استفاده کنید داخل گوشت
♥♥امیدوارم از کباب بادمجان که بهتون آموزش دادم درست کنید و لذت ببرید.نوش جان موفق باشید.♥♥♥

مطلب پیشنهادی

کباب حسینی

  مواد اولیه برای درست کردن کباب حسینی تعداد ۶ نفر گوشت ۱کیلوگرم (مغز ران …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *