قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
خانه » ♦ خانه و خانواده » آموزش تهیه شیرینی ناپلئونی

آموزش تهیه شیرینی ناپلئونی

برای عزیزانمان با عشق آشپزی کنیمe

شیرینی ناپلئون
شیرینی ناپلئون

 

مواد لازم:
خمیر ورقه یا خمیر هزار برگ
خامه ۴۰۰ گرم
۵قاشق سوپخوری خاکه قند
چهار عدد سفیده تخم مرغ

طرز تهیه:
خمیر ورقه شده را به قطر ۱ سانت و به فرم مستطیل باز میکنیم و در سینی مخصوص فر قرار میدهیم .فر را با درجه حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت به مدت یک ربع گرم میکنیم و سپس سینی را روی اولین پنجره از طرف پائین به مدت نیم ساعت قرار داده تا گاملا برشته و ورقه شود.سینی را از فر در آورده و میگذاریم تا کاملا سرد شود.بعد ۴۰۰ گرم خامه را با ۵ قاشق سوپخوری خاکه قند میزنیم تا فرم بگیرد و چهار عدد سفیده تخم مرغ را آنقدر میزنیم تا کاملا سفید شده و وقتی ظرف را برمی گردانیم نریزد سپس سفیده را با خامه مخلوط کرده نان را که ورقه شده و براحتی از هم جدا میشوند را از قطر دو نیم میکنیم و لای هر ورقه مقداری خامه میمالیم و ورقه دیگر را روی آن قرار میدهیم و با دست گمی روی نانها را فشار میدهیم و بصورت مربع مربع میبریم.در آخر روی آن خاکه قند و پودر پسته میپاشیم.میتوانیم قبل از گذاشتن خمیر در داخل فر نیز خمیر را یصورت مربعهای یکسان بریده و سپس در فر قرار دهیم

مطلب پیشنهادی

شیرینی دو رنگ ساده برای عید

مواد لازم کره نرم شده ……………….. ۲۵۰ گرم پودر قند ……………………… یک لیوان تخم مرغ …

۲ دیدگاه

  1. سلام خسته نباشین واقعا سپاسگذارم از مطالب عالیتون

  2. لطفا آموزش ترشی زیتون و بزارید با تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *