خانه » ♦ خانه و خانواده » پای سبزیجات با پنیر سفید

پای سبزیجات با پنیر سفید

پای سبزیجات با پنیر سفید

پای سبزیجات با پنیر سفید

مناسب برای :۸ نفر

زمان آماده سازی :بیش از یک ساعت

این غذای یونانی با پنیر را در ۳۰ دقیقه می‌توانید آماده کنید و ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه نیز برای پخت آن زمان بگذارید تا جالب‌ترین غذای یک مهمانی را تدارک ببینید.

مواد لازم:

کدو حلوایی ۶۰۰ گرم
روغن زیتون ¼ پیمانه
تره فرنگی ۲ ساقه
سیر (له شده) ۲ حبه
برنج خام ۱ پیمانه  (۲۰۰ گرم)
عصاره مرغ ½۱ پیمانه
پنیر فتا (پنیر سفید) ۱۰۰ گرم
زیتون بدون هسته ⅓ پیمانه (۶۰ گرم)
گوجه گیلاسی ⅓ پیمانه (۷۰ گرم)
آویشن ۱ قاشق مرباخوری
خامه ½پیمانه (۱۲۵ میلی لیتر)
کره آب شده ۱۲۵ میلی لیتر
خمیر باقلوا ۱۲ برگ

طرز تهیه:

  1. کدو حلوایی را خرد کنید، سپس با مقدار کمی آب داخل قابلمه روی شعله زیاد قرار دهید تا بجوشد، سپس شعله را کم کرده و بگذارید به آرامی بپزد تا آب آن تمام شود.
  2. در این فاصله روغن را در تابه بریزید و آن را روی حرارت متوسط گرم نمایید. تره‌فرنگی خردشده و سیر را در آن بریزید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا تره‌فرنگی نرم شود. برنج را با بقیه مواد مخلوط کنید و آب مرغ را اضافه و شعله را زیاد کنید تا به جوش آید.
  3. سپس شعله را کم کنید و درب ظرف را بگذارید. حدوداً ۱۵ دقیقه تا زمانی که آب مرغ جذب برنج شود، سپس به مدت ۱۰ دقیقه بدون اینکه درب ظرف را بردارید شعله را در کمترین وضعیت قرار دهید تا برنج دم بکشد.
  4. مخلوط برنج را در کاسه بزرگی بریزید و با استفاده از چنگال آن را زیر و رو کنید تا برنج دان شود، به مدت ۱۵ دقیقه کناری قرار دهید تا خنک شود.
  5. کدو، پنیر فتا، زیتون خردشده، گوجه فرنگی گیلاسی، برگ آویشن خرد شده، خامه، نمک و فلفل را اضافه نمایید و آنها را به آرامی با هم مخلوط نمایید.
  6. یک ظرف دایره‌ای با قطر ۲۲ سانتی‌متر را با کره آب شده چرب نمایید. ورقه‌های خمیر را روی یک تخته آشپزی قرار دهید و آنها را با یک دستمال حوله‌ای خشک و بعد از آن یک دستمال حوله‌ای مرطوب بپوشانید. (این کار موجب می‌شود تا خمیر خشک نشود).
  7. هر یک از ورقه‌های خمیر را ابتدا با کمی کره آب شده آغشته کنید و آن را از درازا از وسط تا کنید و کف ظرف بیندازید، اجازه دهید تا انتهای خمیر از لبه‌های ظرف بیرون باشد. همین کار را با ۱۰ ورقه خمیر دیگر انجام دهید و با خمیرها به طوری که با یکدیگر هم‌پوشانی داشته باشند کف و دیواره‌های ظرف را بپوشانید.
  8. مخلوط برنج را در ظرف، روی ورقه‌های خمیر بریزید و انتهای خمیرها را که از لبه‌های ظرف آویزان است روی آنها برگردانید تا مواد میانی داخل خمیر قرار گیرند.
  9. یکی از خمیرهای باقی مانده را چرب کنید و روی ظرف قرار دهید، با استفاده از چاقو اطراف خمیر رویی را به شکل ظرف ببرید. با باقی‌مانده کره ذوب شده خمیر سطح قالب را چرب کنید.
  10. روی ظرف را با فویل بپوشانید تا سطح روی غذا نسوزد. سپس ظرف رابه مدت ۵۰ دقیقه یا تا زمانی که پای طلایی شود در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.
  11. اجازه دهید تا غذا به مدت ۱۰ دقیقه بدون اینکه آن را از ظرف بیرون آورید در دمای اتاق خنک شود.
  12. سپس آن را برش بزنید و سرو نمایید.

۲ نظر

  1. وکیل جرائم پزشکی

    سلام
    تشکر میکنیم از سایت خوبتون

  2. باسپاس وتشکر از اموزش شما….. خسته نباشید

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

بالا
web stats tracker
تمامی حقوق این سایت متعلق به دانلود های می باشد.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
CopyRight © 2013-2016 DownloadHi.ir این سایت هیچگونه مسئولیتی در مورد محتوای مطالب منتشر شده اش ندارد و در مورد انتشار برنامه ها،
کلیه مطالب و برنامه های موجود در این سایت از سایتهای معتبر تهیه شده اند و در رابطه با برنامه های ایرانی ثبت شده، در صورتی که
صاحب اثر رضایت نداشته باشد می تواند در قسمت نظرات پیام بگذارد تا ضمن هماهنگی برای ارسال اسناد و مدارک
مربوطه در مورد ثبت برنامه مورد نظر، نسبت به حذف آن اثر طی 72 ساعت اقدامات لازم انجام گیرد.