خانه » ♦ خانه و خانواده » نکاتی در مورد پخت قارچ

نکاتی در مورد پخت قارچ

نکاتی در مورد پخت قارچ

نکاتی در مورد پخت قارچ

قارچ تازه در مدت چند دقیقه کاملا می پزد وهرگز نباید در آب بماند و داخل کلاهک آن راباید کاملا تمیز کرد.
بریدن قارچ انواع مختلف دارد:
▪ ابتدا ساقه آنها را می توان جدا کرد و ازکلاهک آنها می توان غذایی در فریا به صورت کباب درست کرد. از ساقه های آن می توان برای سس یا سوپ استفاده نمود.
▪ قارچ درسته را می توان به طول برید، به طوری که ورقه های نازک به شکل خود قارچ به دست بیاید، قارچ های کوچک و ریز را می توان درسته به کار برد.
▪ طرز پختن قارچ بسیار آسان است ، کافی است پس از تمیز کردن ، آنها را در کمی کره تفت داد یاکباب کرد یا با کره در ظرفی قرار داد و در فر ملایم در حدود ۱۰ دقیقه پخت .

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

بالا
web stats tracker
تمامی حقوق این سایت متعلق به دانلود های می باشد.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
CopyRight © 2013-2016 DownloadHi.ir این سایت هیچگونه مسئولیتی در مورد محتوای مطالب منتشر شده اش ندارد و در مورد انتشار برنامه ها،
کلیه مطالب و برنامه های موجود در این سایت از سایتهای معتبر تهیه شده اند و در رابطه با برنامه های ایرانی ثبت شده، در صورتی که
صاحب اثر رضایت نداشته باشد می تواند در قسمت نظرات پیام بگذارد تا ضمن هماهنگی برای ارسال اسناد و مدارک
مربوطه در مورد ثبت برنامه مورد نظر، نسبت به حذف آن اثر طی 72 ساعت اقدامات لازم انجام گیرد.