خانه » ♦ خانه و خانواده » مرغ شکم پر بدون نیاز به فر

مرغ شکم پر بدون نیاز به فر

معمولا مرغ شکم پر را درون فر و یا مایکروفر گذارده و به صورت بریان سرو می کنند اما در این دستور آشپزی شیوه ای جدید به شما آموزش داده می شود.

مرغ شکم پر

مرغ شکم پر

مرغ شکم پر بدون نیاز به فر
مواد لازم :

مرغ متوسط یک عدد
سبزی شامل (جعفری، گشنیز، تره، نعنا، سیر سبز، سبزی معطر شمال) روی هم یک کیلوگرم
مغز گردو خردشده نصف پیمانه
رب انار ترش دو قاشق غذاخوری
آب نارنج یک لیوان
پیاز سرخ‌شده نصف پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه و روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه:

سبزی‌ها را خرد کرده و با کمی روغن سرخ کنید طوری که رنگ سبز تیره نگردد. پیاز داغ، گردو و رب انار را با یک لیوان آب به سبزی اضافه کنید. بگذارید با شعله ملایم بخارپز شود. سپس ادویه‌ها و آب نارنج را اضافه کرده و بپزید طوری که سبزی آب‌دار باشد. مرغ را با پوست سرخ‌کرده (به صورتی که کاملا طلایی شود) مواد را داخل شکم مرغ اضافه و با نخ، سوزن یا خلال‌دندان بدوزید.

این مرغ را داخل قابلمه قرار داده کمی آبجوش اضافه کرده (تا نصف مرغ) و کمی نمک افزوده بگذارید ملایم بپزد. از باقی‌مانده سبزی کنار مرغ بریزید.

—————————————————–
مرغ بریان شکم پر

مواد لازم:

مرغ :۱ عدد (با پوست)

کره:به میزان لازم

عسل:به میزان لازم

پیاز:۱ عدد، آب زعفران:۱/۲ پ ، نمک و فلفل ، آبلیمو:به میزان لازم): برای مزه دار کردن مرغ

مواد درون شکم مرغ:پیاز درشت :۱ عدد

زرشک :۱ قاشق غذاخوری

گردو نیم کوب:۱ ق غ

خلال پسته و بادام :هر کدام ۱ قاشق غ

آب زعفران:نصف پیمانه

نمک.فلفل.دارچین

پر زردآلو یا قیسی به میزان لازم

طرز تهیه:

مرغ را پیاز رنده شده و نمک و فلفل و آب زعفران و در صورت دلخواه آبلیمو به مدت حداقل دو ساعت مزه دار کنید

در یک ماهیتابه پیاز را خلالی خرد کرده و خوب سرخ کنید سپس بقیه مواد را اضافه کنید و بگذارید خوب بپزد

مرغ بریان شکم پر

مرغ بریان شکم پر

سپس ۲/۳ شکم مرغ را از مواد پر کنید و آنرا بدوزید

مرغ بریان شکم پر

مرغ بریان شکم پر

بعد تمام سطح مرغ را کره مالیده و در سینی فر قرار دهید یا آنرا به سیخ کشیده و اینگونه با نخ نسوز محکم ببندید

مرغ بریان شکم پر

مرغ بریان شکم پر

اینم از پشت مرغ

مرغ بریان شکم پر

مرغ بریان شکم پر

و در جوجه گردان فر قرار دهید(به ازای هر یک کیلوگرم مرغ ۱ ساعت)

البته زمانش بستگی به حرارت فرتون داره.مثل پختن کیک باید یه بار امتحان کنید تا مدت زمانش دستتون بیاد.برای اطمینان از پخت یک عدد خلال دندون رو در ران مرغ فرو ببرید.اگه آب ازش اومد یعنی مرغتون آمادس…

و پس از پخت نخها رو جدا کرده و با دورچین توپک سیب زمینی و انواع سبزیجات و …میل کنید

طرز تهیه توپک سیب زمینی:

یک عدد سیب زمینی درشت رو بپزید و بعد رنده کنید.به سیب زمینی یک قاشق مربا خوری سرخالی نمک،زردچوبه،سماق،دارچین،گردلیمو و ادویه اضافه کنید.مقدار کمی کره جهت مزه دار شدن هم میتونید اضافه کنید و سپس گلوله گلوله کرده و ابتدا در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری بغلتونید و سرخش کنید .خیلیییییییییییییی خوشمزه میشه.طرز تهیشو زن عموی کدبانوام یادم داده .برای شام هم میتونه مناسب باشه.

توپک سیب زمینی

توپک سیب زمینی

نکته:

*قبل از پخت مرغ اونو به مدت نیم ساعت از یخچال خارج کنید تا زمان پخت کمتری رو صرف کنه

*نیم ساعت آخر پخت ،مرغ رو از فر درآرده و به تمام سطحش با برس عسل بزنید.رنگشو خیلی زیبا میکنه…(البته میگن اگه شکر هم بزنید قشنگ میشه ولی من امتحان نکردم)

*میتونید شکم مرغ رو هم پر نکنید و فقط داخل شکم مرغ رو کره بزنید.

*اگه مرغتون خیلی بزرگ بود میتونید اول کمی مرغ رو نیم پز کنید ولی بهتره دیگه اونو به سیخ نکشید و قبل از گذاشتن توی فر یه تفت کوچیکش بدید…

* میتونید به جای مواد ذکر شده از پیاز و گشنیز و جعفری و نمک و فلفل و آب تمبر درون شکم مرغ استفاده کنید که اونم خیلی خوشمزه میشه

.

منبع:آشپزی های مامانم

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

بالا
web stats tracker
تمامی حقوق این سایت متعلق به دانلود های می باشد.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
CopyRight © 2013-2016 DownloadHi.ir این سایت هیچگونه مسئولیتی در مورد محتوای مطالب منتشر شده اش ندارد و در مورد انتشار برنامه ها،
کلیه مطالب و برنامه های موجود در این سایت از سایتهای معتبر تهیه شده اند و در رابطه با برنامه های ایرانی ثبت شده، در صورتی که
صاحب اثر رضایت نداشته باشد می تواند در قسمت نظرات پیام بگذارد تا ضمن هماهنگی برای ارسال اسناد و مدارک
مربوطه در مورد ثبت برنامه مورد نظر، نسبت به حذف آن اثر طی 72 ساعت اقدامات لازم انجام گیرد.