مرصع پلو

این پلو به علت زیبایی به مرصع پلو یا جواهرنشان معروف است و در مجالس و میهمانی های رسمی بسیار پر طرفدار است.

مرصع پلو

مرصع پلو

مواد لازم :
▪️برنج ۱ کیلو
▪️فیله مرغ ۱ کیلو
▪️ پیاز متوسط خرد شده ۲ عدد
▪️نمک ۱ قاشق چایخوری
▪️زردچوبه ۱قاشق چایخوری
▪️کشمش پلوئی ۱۰۰ گرم
▪️زرشک ۱۵۰ گرم
▪️خلال بادام ۱۰۰ گرم
▪️خلال پسته ۱۰۰ گرم
▪️روغن ۱ لیوان
▪️خلال پرتقال ۲ لیوان
▪️پودر هل ۱ قاشق چایخوری
▪️زعفران سائیده شده ۱ قاشق مرباخوری
▪️شکر ۳ قاشق
▪️آب ۱ لیوان

این پلو به علت زیبایی به مرصع پلو یا جواهرنشان معروف است و در مجالس و میهمانی های رسمی بسیار پر طرفدار است.

طرز تهیه:
برنج را در آب خیس کنید و کنار بگذارید. زعفران را نیز در کمی آب جوش حل کنید و نگهدارید.
یک قابلمه بردارید و پیازها را با ۱/۴ لیوان روغن کمی سرخ کنید و وقتی به رنگ طلائی درامدند، فیله های مرغ را با آنها تفت دهید و نمک و زرچوبه را اضافه کنید. پس از ۵ دقیقه هم زدن مرغها، ۱ لیوان آب روی آنها بریزید و اجازه دهید تا فیله ها به مدت ۱۵ دقیقه خوب بپزند. سپس فیله ها را از آب مرغ بیرون بیاورید.
در تابه ای ۱/۴ لیوان از روغن را بریزید و زرشک و کشمش تمیز شده را در آن تفت دهید و سرخ کنید ۲ قاشق شکر اضافه کنید و هم بزنید. خلال پرتقال را نیز جداگانه با ۱ قاشق شکر و خلالهای بادام خوب تفت دهید.
برنج را آبکش کنید. قابلمه مورد نظر را حاضر کنید و نصف روغن باقی مانده را کف آن بریزید. نصف برنج را در قابلمه بریزید و فیله ها را روی آن قرار دهید. نصف از برنج باقی مانده را بریزید و نصف خلال پرتقال و بادام را روی آن بریزید. بقیه برنج را اضافه کنید و ۱/۳ لیوان آب دور مواد قابلمه بریزید و در آن را بگذارید.
هنگامی که در قابلمه عرق کرد، آب مرغ را صاف کنید و با روغن باقی مانده و مخلوط زعفران و آبجوش روی پلو بریزید و آن را دم کنید.
وقتی پلو دم کشید دیس زیبایی را حاضر کنید و پلو را یکی در میان با مخلوط زرشک و کشمش درون دیس بکشید. در نهایت برای تزئین روی پلو می توانید مقداری از مخلوط زرشک و کشمش، و نصف خلال بادام و پرتقال را همراه با مقداری پلو زعفرانی روی مرصع پلو قرار دهید تا زیباتر شود.

⭐️نکته: مرصع پلو را می توان به روشهای گوناگون طبخ کرد. دستور ساده برای افراد مبتدی آن است که هرکدام از مواد را جداگانه بپزند و در مرحله آخر باهم مخلوط کنند و فقط برای خوشرنگ و طعم شدن برنج در مرحله دم کردم از آب مرغ صاف شده و مخلوط زعفران آب شده استفاده کنند.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

بالا
web stats tracker
تمامی حقوق این سایت متعلق به دانلود های می باشد.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
CopyRight © 2013-2016 DownloadHi.ir این سایت هیچگونه مسئولیتی در مورد محتوای مطالب منتشر شده اش ندارد و در مورد انتشار برنامه ها،
کلیه مطالب و برنامه های موجود در این سایت از سایتهای معتبر تهیه شده اند و در رابطه با برنامه های ایرانی ثبت شده، در صورتی که
صاحب اثر رضایت نداشته باشد می تواند در قسمت نظرات پیام بگذارد تا ضمن هماهنگی برای ارسال اسناد و مدارک
مربوطه در مورد ثبت برنامه مورد نظر، نسبت به حذف آن اثر طی 72 ساعت اقدامات لازم انجام گیرد.