خانه » ♦ خانه و خانواده » طرز تهیه کیک کاراملی ژله‌ای

طرز تهیه کیک کاراملی ژله‌ای

 

کیک کاراملی

کیک کاراملی

مواد لازم برای تهیه این کیک:

یک بسته ۵۱۰ گرمی از پودر کیک پرتغالی
سه عدد تخم مرغ( ممکن است روی بسته بندی پودر کیک آماده تعداد تخم مرغ‌ها متفاوت باشد. بهتر است بر اساس دستور بسته بندی عمل کنید)
یک سوم پیمانه روغن ( یا مقدار موجود بر روی بسته بندی)
یک چهارم پیمانه آب( یا مقدار موجود بر روی بسته بندی)
یک بسته پودینگ فوری وانیلی
یک پیمانه شیر
یک قاشق چایخوری وانیل
خامه
یک بسته ژلاتین

طرز تهیه:

کیک خود را بر اساس دستورالعمل موجود بر روی بسته بندی بپزید.
زمانی که کیک آماده شد با چنگال روی آن سوراخ‌هایی ایجاد کنید و بگذارید خنک شود.
در یک کاسه، یک بسته ژلاتین، یک پیمانه آب داغ و یک پیمانه آب سرد را ترکیب کنید و اجازه دهید ژله محکم شود.
مقداری از ژله را روی کیک بریزید و آن را داخل یخچال قرار دهید تا ژله خود را بگیرد.
باقی مانده ژلاتین را با پودینگ وانیلی، شیر و وانیل ترکیب کنید.
خوب به هم بزنید و روی کیک قرار دهید.
در داخل یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.
اگر پودر کیک پرتغالی پیدا نکردید می‌توانید از کیک لیمویی استفاده کنید. در نهایت با خامه تزیین کنید.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

بالا
web stats tracker
تمامی حقوق این سایت متعلق به دانلود های می باشد.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
CopyRight © 2013-2016 DownloadHi.ir این سایت هیچگونه مسئولیتی در مورد محتوای مطالب منتشر شده اش ندارد و در مورد انتشار برنامه ها،
کلیه مطالب و برنامه های موجود در این سایت از سایتهای معتبر تهیه شده اند و در رابطه با برنامه های ایرانی ثبت شده، در صورتی که
صاحب اثر رضایت نداشته باشد می تواند در قسمت نظرات پیام بگذارد تا ضمن هماهنگی برای ارسال اسناد و مدارک
مربوطه در مورد ثبت برنامه مورد نظر، نسبت به حذف آن اثر طی 72 ساعت اقدامات لازم انجام گیرد.