خانه » ♦ خانه و خانواده » شیرینی پاپاتیا

شیرینی پاپاتیا

شیرینی پاپاتیا

شیرینی پاپاتیا

پاپاتیا Papatya Kurabiyesi یه شیرینی ترکی هست و در حقیقت همون گل بابونه خودمونه

مواد لازم:

کره: نصف پ یا ۱۲۵ گرم

پودر قند: نصف پ یا ۷۵ گرم ( من ۷۷ گرم ریختم)

تخم مرغ: ۱ دونه

وانیل: یک هشتم ق چ

آرد: به میزان لازم

رنگ خوراکی و پودر کاکائو

طرز تهیه:

اگه  پور قند نداشتین، شکر رو آسیاب کنین و بعد هم الک کنین. طبق معمول همه مواد رو بیرون از یخچال بگذارید تا هم دمای محیط بشن. فر رو هم روشن می کنیم با درجه ۱۸۰ درجه سانتی گراد…پور قند و کره رو اول با قاشق مخلوط می کنیم..و بعد با همزن می زنیم تا کرم رنگ بشه و دو برابر بشه تقریبا حجمش
بعد وانیل و تخم مرغ رو هم می ریزیم و با همزن هم می زنیم
آرد رو که الک کردیم کنار دستمون می زاریم و کم کم اضافه و آروم با نوک انگشت مواد رو مخلوط می کنیم…حدود ۳ پیمانه آرد الک شده البته بستگی به اندازه تخم مرغتون هم داره..تا جایی آرد می ریزیم و مخلوط می کنیم که خمیر نسبتا چسبناکی داشته باشیم .بسته به رنگهایی که می خوایم درست کنیم مواد رو قسمت می کنیم. من ۳ قسمت کردم.
پودر کاکائو نداشتم متاسفانه… شما اگه خواستین قهوه ای هم درست کنین پور کاکائو رو توی یه قسمت الک کنین … رنگ خوراکی رو هم توی یه قسمت دیگه بریزین و خوب مخلوط کنین…حالا اگه هنوز خیلی چسبنده بود و آرد لازم داشت آرد بریزین. گرفتین چی شد؟ چون قراره رنگ و پودر کاکائو بهش اضافه کنیم کمی سفت میشه…پس اول این کارو می کنیم بعد اگه لازم بود آرد اضافه می کنیم…یه تجربه هم بهتون بگم که با اون دستی که دارین خمیر رو مخلوط می کنین باهاش، تست نکنین که خمیرتون چسبنده هست یا نه.. باید به حالتی بشه که بتونین راحت گلوله کنین و کنار بذارین و کش نیاد… روی خمیرتون رو بپوشونین که خشک نشه سطحش
 نکته : خمیر نباید ورز داده بشه…کلا خمیرهایی که کره داره…مثه خمیر تارت نباید خیلی باهاش ور رفت که به ورغن بیفته…فقط با نوک انگشت مخلوط می کنیم
از اینجا به بعد دیگه خمیر بازیه و بچه هاتونم کلی کیف می کنن که باهاتون کمک کنن!! از هر رنگی که دوست دارین ۵ تا گلوله کوچولو درست می کنیم (به تعداد گلبرگها…بیشتر و کمترش به خودتون مربوطه) و از خمیر رنگ متضادش یه گلوله برای وسطش
این گلوله ها رو توی سینی فر (لازم نیست چرب بشه یا کاغذ بذاریم) به شکل گل، با کمی فاصله می چینیم.. چون بعد از پخت به هم می چسبن..بعد هم میذاریم طبقه وسط فری که گرم شده تا ۱۵ دقیقه

لطفا کنار فر بمونین!!  وقتی می بینین پف می کنه و بزرگ می شه گلاتون!
بعد از یه ربع سینی رو درمیاریم و یه تکون می دیم .. اگه شیرینی ها حرکت کردن یعنی پخته و آماده ست…به زیرش دقت کنین کمی تغییر رنگ داده… فقط کمی…روش که اصلا نباید تغییر رنگ بده…درش بیارین و بذارین خنک بشه

نوش جان

برای دیدن ادامه تصاویر کلیک کنید:

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

بالا
web stats tracker
تمامی حقوق این سایت متعلق به دانلود های می باشد.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
CopyRight © 2013-2016 DownloadHi.ir این سایت هیچگونه مسئولیتی در مورد محتوای مطالب منتشر شده اش ندارد و در مورد انتشار برنامه ها،
کلیه مطالب و برنامه های موجود در این سایت از سایتهای معتبر تهیه شده اند و در رابطه با برنامه های ایرانی ثبت شده، در صورتی که
صاحب اثر رضایت نداشته باشد می تواند در قسمت نظرات پیام بگذارد تا ضمن هماهنگی برای ارسال اسناد و مدارک
مربوطه در مورد ثبت برنامه مورد نظر، نسبت به حذف آن اثر طی 72 ساعت اقدامات لازم انجام گیرد.