خانه » ♦ خانه و خانواده » آموزش تهیه زولبیا و بامیه و گوش فیل مخصوص ماه رمضان

آموزش تهیه زولبیا و بامیه و گوش فیل مخصوص ماه رمضان

زولبیا و بامیه یکی از انواع شیرینی ها است که معمولاً بیشتر مصرف آنها در ماه مبارک رمضان است.

زولبیا و بامیه

زولبیا و بامیه

بامیه

مواد لازم:

آرد :۱۲۵ گرم

روغن مایع :۴ تا ۵ قاشق سوپخوری

تخم مرغ :۳ عدد

شکر: ۲۰۰ گرم

گلاب: ۳ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

روغن را به با یک لیوان آب و ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری شکر روی حرارت قرار می دهیم تا جوش بیاید. آرد را به مایه اضافه کرده و آهسته بهم می زنیم تا آب کاملاً تبخیر و مایه کاملاً سفت شود. ظرف را از روی گاز بر داشته و به مایه بعد از اینکه کمی سرد شد تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا خمیر کاملاً نرم و لطیف شود. سپس در تابه مقداری روغن مایع ریخته و روی حرارت گاز  قرار می دهیم تا داغ شود. سپس حرارت را ملایم کرده و مایه را با قیف مخصوص بامیه در روغن می ریزیم تا دو طرف آن کمی برشته شود.

طرز تهیه شربت بامیه

شکر برای تهیه شربت بامیه، شکر ـ گلاب و یک لیوان آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا بجوش آید و کاملاً غلیظ شود. آنگاه آن را از روی حرارت برداشته و یک قاشق چایخوری آبلیمو به آن اضافه می کنیم. سپس بامیه ها را به مدت ۵ دقیقه در شربت قرار داده و بعد در ظرف می چینیم.

زولبیا و بامیه

زولبیا و بامیه

 زولبیا

مواد لازم:

شکر: ۲۰۰ گرم

نشاسته :۵۰۰ گرم

ماست: ۱۵۰ گرم

گلاب :۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

روغن: به میزان لازم

طرز تهیه:

نشاسته را با آب و و ۲ قاشق شکر مخلوط می کنیم و  ماست را هم به مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا مایه کاملاً صاف شود. روغن فراوان را داغ می کنیم، مایه را در قیف مخصوص ریخته و در روغن به شکل زولبیا و یا مشبک می ریزیم، حرارت را ملایم می کنیم، یکطرف زولبیاها که برشته شد بر می گردانیم تا طرف دیگر آن برشته شود.

طرز تهیه  شربت زولبیا،

در ظرفی جداگانه شکر، گلاب و یک لیوان آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا حدی که بجوشد تا غلیظ شود. شربت آماده شده را از روی حرارت برداشته تا خنک شود. سپس زولبیاها را پس از سرخ شدن درون شربت می اندازیم و پس از ۵ دقیقه آنها را بر می داریم و در ظرفی می چینیم.

 

گوش فیل

گوش فیل

 گوش فیل

مواد لازم :
تخم مرغ ۲ عدد
ماست نصف فنجان
روغن جامد یک قاشق سوپخوری
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
آرد به مقدار کافی

 طرز تهیه:
در ظرف گودی ماست و تخم مرغ و بیکینگ پودر را خوب به هم زده  و روغن را اضافه کرده و آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر صاف و یک نواختی تهیه شود. سپس آن را چند قسمت کرده و چانه می گیریم و روی خمیر را با نایلون می پوشانیم تا سطح خمیر خشک نشود و جا بیفتد.
بعد از یکی دو ساعت هر یکدام از خمیرها را با وردنه روی میز به قطر ۲ میلی متر پهن کرده و با قالب گردی خمیر را به صورت دایره قالب می زنیم. سپس یک طرف دایره را جمع کرده و در روغن داغ سرخ می کنیم . سپس روی آنها پودر قند می پاشیم و در ظرف می چینیم.

نکاتی در مورد تهیه گوش فیل:
۱- در صورتی که بخواهید روی گوش فیل پودر شکر بپاشید، در این صورت قطر خمیر را کمی نازک تر کنید.
۲- گوش فیل را می توانیم به شکلهای، مختلفی مانند مربع، پاپیونی و برگ هم در بیاوریم.
۳- اگر روغن گوش فیل سرد باشد، خمیر پف نخواهد کرد.
۴- اگر شربت رقیق باشد، گوش فیل زود نرم و بیات می شود.

نکته: برای سرخ کردن بامیه و زولبیا و گوش فیل از روغن مایع استفاده کنید، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنها خواهد شد.

 

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

بالا
web stats tracker
تمامی حقوق این سایت متعلق به دانلود های می باشد.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
CopyRight © 2013-2016 DownloadHi.ir این سایت هیچگونه مسئولیتی در مورد محتوای مطالب منتشر شده اش ندارد و در مورد انتشار برنامه ها،
کلیه مطالب و برنامه های موجود در این سایت از سایتهای معتبر تهیه شده اند و در رابطه با برنامه های ایرانی ثبت شده، در صورتی که
صاحب اثر رضایت نداشته باشد می تواند در قسمت نظرات پیام بگذارد تا ضمن هماهنگی برای ارسال اسناد و مدارک
مربوطه در مورد ثبت برنامه مورد نظر، نسبت به حذف آن اثر طی 72 ساعت اقدامات لازم انجام گیرد.