خانه » ♦ خانه و خانواده »  پورتفولیوی گوشت

 پورتفولیوی گوشت

 پورتفولیوی گوشت

پورتفولیوی گوشت

مواد لازم :
گوشت قیمه شده ریز ۵۰۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
کنسرو ذرت یک پیمانه
پیاز خرد شده یک عدد
سیر رنده شده یک عدد
پنیر پیتزا دو پیمانه
کنجد ، فلفل ، نمک و رب گوجه فرنگی مقداری
نان باگت یک عدد بزرگ

طرز تهیه :
پیاز را تفت بدهید بعد گوشت را به آن اضافه کنید تفت بدهید تا آب گوشت کشیده بشود ، سیر و رب را به همراه یک استکان آب اضافه کنید و اجازه بدهید گوشت پخته بشود بعد قارچ را اضافه کنید و نمک و فلفلش را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

نان باگت را از طول دو نیم کنید ،کمی از داخلش را خالی کنید و از مایع گوشتی داخلش بریزید بعد ذرت و پنیر را هم روی آن پخش کنید.
نیمه دیگر نان را بگذارید روی آن فشار بدهید ، پنیر پیتزا را روی نان پخش کرده و کنجد را روی بپاشید.

پورتفولیوی گوشت
پورتفولیوی گوشت

حدود ۲۰ دقیقه در فر قرار بدهید اگه دوست داشتید زیاد سرخ بشود می توانید از گریل هم استفاده کنید .

غذا حاضر است، برای دیدن تصویر غذا در اندازه بزرگتر روی آن کلیک کنید.

پورتفولیوی گوشت
پورتفولیوی گوشت

 

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی با قارچ

مواد لازم :  لوبیا چیتی  یک لیوان  قارچ  دو عدد  سیب زمینی  یک عدد کوچک …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *