قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
خانه » ♦ خانه و خانواده » گلوله سیب زمینی

گلوله سیب زمینی

گلوله سیب زمینی
گلوله سیب زمینی

مواد لازم:

ژامبون: ۲ ورقه
سیر: ۲ حبه
فلفل کبابی قرمز: ۱ عدد
روغن زیتون: ۲ قاشق سوپخوری
سیب زمینی آب پز: ۴۰۰ گرم رنده شده
تخم مرغ: ۱ عدد
ریحان خردشده: ۲ قاشق سوپخوری
پیازچه خردشده: ۲ ساقه
نمک: به میزان لازم
تخم مرغ: ۲ عدد
شیر: ۲ قاشق سوپخوری
پودر سوخاری: به میزان لازم
روغن مایع برای سرخ کردن

طرز تهیه:
ورقه های ژامبون را نگینی خرد کنید.
سیر و فلفل کبابی را هم بسیار ریز خرد کنید و با روغن زیتون کمی تفت دهید. ژامبون خرد شده را هم اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید.
سیب زمینی های پخته را ریز رنده کنید وبا مواد تفت داده خنک شده، یک عدد تخم مرغ، ریحان، پیازچه خرد شده و نمک خوب مخلوط کنید و کاملا” با دست مواد را ماساژ دهید.
مواد را یک ساعت در یخچال بگذارید. بعد از یک ساعت، از مواد آماده به اندازه گردو گلوله هایی درست کنید و ابتدا درمایه تخم مرغ زده شده و شیر بزنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید. دوباره گلوله ها را یک ساعت در یخچال بگذارید سپس گلوله ها را در روغن فراوان سرخ کنید.
این پیش غذا با سس تند سرو می شود.

مطلب پیشنهادی

۲ روز زندگی …

۲روز زندگی – ساعت ۸ صبح:  آزمایش خون – ۲ ساعت انتظار…. – ویزیت ماهیانه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *