قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
خانه » ♦ خانه و خانواده » کیک گل سرخ، کیک مناسب فصول سرد

کیک گل سرخ، کیک مناسب فصول سرد

کیک گل سرخ
کیک گل سرخ

مواد مورد نیاز :
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ پیمانه
شیر ½ پیمانه
گلاب ¼ پیمانه
روغن مایع ¾ پیمانه
گل محمدی ¼ پیمانه
فندق خرد شده ½ پیمانه
آرد ۲/۵ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه کیک گل سرخ :
ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر با همزن بزنید تا دانه های شکر حل شود.(حدود ۳ یا ۴ دقیقه)
سپس روغن مایع را اضافه کنید و گلاب و شیر را در مراحل بعدی.
آرد را به همراه بکینگ پودر الک کنید و در دو سه مرحله به مایه کیک بیفزائید.
در آخر فندق های خرد را بریزید و با قاشق آرام هم بزنید.
کف قالب را کاغذ کاهی بیاندازید و مایع کیک را در قالب بریزید، در فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه اجازه پخت دهید.
با توجه به اینکاه این کیک کمی خشک است با یک گاناش شکلاتی ( سس شکلاتی ) سرو شود، بدین منظور مقدار ۵۰ گرم شکلات تخته ایی و ۵۰ گرم خامه را به روش بن ماری روی بخار کتری حل و آماده کنید و سطح کیک را با آن بپوشانید.

برای دیدن تصویر در اندازه بزرگتر، روی آن کلیک کنید

golesorkh

مطلب پیشنهادی

زیباترین مدل های کیک عروسی

≡≡ مطالبی که شاید به دردتون بخوره ≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡ بزررگترین کوفته جهان تصاویر پس زمینه هواپیمای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *