قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
خانه » ♦ خانه و خانواده » آموزش طرز تهیه کیک نارگیلی تمشکی

آموزش طرز تهیه کیک نارگیلی تمشکی

آشپزی کیک تمشک و نارگیل

امروز آموزش کیک نارگیلی تمشکی رو داریم که مطمئنم از پختن و خوردنش لذت میبرین.

کیک نارگیلی تمشک
کیک نارگیلی تمشک

مواد لازم برای تهیه کیک نارگیلی تمشکی:

کره: ۱۲۵ گرم

شکر: ۲۲۰ گرم

تخم مرغ: ۲ عدد

آرد ساده: ۷۵ گرم

آرد کیک پزی: ۳۵ گرم

نارگیل خشک شده: ۴۰ گرم

خامه: ۸۰ گرم

تمشک منجمد شده: ۱۵۰ گرم

پودر نارگیل و تمشک برای تزئین

مواد لازم برای خامه روی کیک:

کره: ۶۰ گرم

خامه: ۱۶۰ گرم

اسانس نارگیل: ۲ قاشق چای خوری

خاک قند: ۴۸۰ گرم

طرز تهیه کیک نارگیلی تمشکی:

قبل از هر کاری فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد بذار تا آروم آروم گرم شه. و کف سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشان. حالا بهتره بریم سراغ آماده کردن مایع کیک. کره،شکر و تخم مرغ رو تو یه ظرف کوچک بریز و تا وقتی که رقیق شه با همزن برقی هم بزن. حالا به این مخلوط،نارگیل، خامه و تمشک های منجمد رو اضافه کن و خوب هم بزن. حالا مواد بدست اومده رو در سطحی هموار پخش کن و بذار داخل فر- بعد از اینکه کیک پخته شد آنرا در مجاورت دمای اتاق بذار تا خنک شه. خب تا کیک خنک میشه بهتره بریم سراغ آماده کردن خامه. کره، خامه و اسانس نارگیل را در ظرف کوچکی ریخته و با همزن برقی هم بزن تا روشن و رقیق شه در پایان خاک قند رو بهش اضافه کن و مخلوط کن. کاغذ روغنی رو از کیک جدا کن و خامه بدست اومده رو به کناره ها و روی کیک بمال. همه چی آماده است. فقط کافیه کیک رو با پودر نارگیل و تمشک تزئین کنی، کیک نارگیلی ما محشر شد.:)

نوش جونت

مطلب پیشنهادی

آموزش کیک میوه‌ای

مواد لازم: آرد گندم (الک‌شده) — به مقدار لازم روغن مایع –یک دوم پیمانه تخم‌مرغ– …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *