خانه » ♦ خانه و خانواده » کیک باقلوا

کیک باقلوا

 

کیک باقلوا
کیک باقلوا

چی لازم دارم؟
تخم مرغ : ۳ عدد
شکر : ۱ پیمانه
روغن : ۱/۳ پیمانه
وانیل : ۱/۴ قاشق چای خوری
پودر نارگیل : ۱/۲ پیمانه
آرد سفید : ۲ پیمانه
بیکینگ پودر : ۲ قاشق چای خوری
ماست یا شیر : ۲/۳ پیمانه

چطور باید درست کنم؟

مواد مزین:

۱ زرده تخم مرغ و ۱ ق چ زعفران آبکرده و ۱ ق غ پودر شک

مواد شربت:
شامل ۲ پیمانه شکر …۱ پیمانه اب ….۱/۴ پیمانه گلاب ..زعفران حل شده ۲ ق غ …

فر را روی حرارت ۱۸۰ روشن میکنیم.

تخم مرغها و وانیل را زده تا حجم آن دو برابر شود. سپس شکر را در دو تا سه مرحله اضافه میکنیم و با دور متوسط زده تا مایع کشدار شود.
روغن را میریزیم و ۱ دقیقه میزنیم. ماست را اضافه کرده و ۱ دقیقه دیگر میزنیم.

بیکینگ پودر را در آرد ریخته و یک پنسه نمک هم میریزیم و آرد را الک میکنیم و پودر نارگیل را هم میریزیم و با همزن زده تا مایع صاف شود.

حالا قالب را روغن مالی کرده و آرد میپاشیم و آرد اضافه را میگیریم و مواد را داخل قالب میریزیم.
این کیک را برای ۴۰ دقیقه در فر میگذاریم ، و میپزیم.

در فاصله ای که کیک میپزد … مواد مزین را درست میکنیم . زرده و پودر شکر و زعفران را مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم … شربت را هم درست میکنیم … تمامی موادش را با هم مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا مثل عسل شل شود.

وقتی کیک پخته شد از فر در میاوریم و همانطور که گرم است مواد مزین را روی آن با برس میمالیم و به دلخواه خشکبار روی آن میریزیم و تزیین میکنیم و مجددا برای ۵ دقیقه گریل را روشن کرده و در فر میگذاریم تا طلایی شود.

بعد از طلایی شدن آنرا از فر در آورده و شربت را روی آن میدهیم تا کاملا به خورد کیک برود … میزان ریختن شربت با شماست که چقدر شیرین شود.
اگر شربت اضافه آمد آنرا برای دفعه بعد در یخچال نگهداری کنید.

بعد از شربت میتوان روی کیک را پودر نارگیل بریزیم … برای تهیه کیک باقلوا اصلا کاغذ روغنی استفاده نکنید چون کیک شربت دارد و کاغذ به کیک می چسبد … بعد از اتمام کار آنرا به شکل مربع برش میزنیم.

کیک باقلوا آماده است.
امیدوارم خوشتون بیاد

مطلب پیشنهادی

شیرینی فندقی

شیرینی فندقی مخصوص عید نوروز

مواد لازم : مغز فندق بوداده بدون نمک ۱۲۵ گرم مغز بادام بوداده بدون نمک …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *