قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس

کتلت مرغ

کتلت مرغ
کتلت مرغ

یک طرف سینه مرغ را با دو عدد پیاز خردشده، کمی نمک و یک لیوان آب می‌پزیم تا مرغ پخته و آب آن تبخیر شود…
مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ

پیاز ۲ عدد

جعفری خردکرده ۲ قاشق غذاخوری

روغن ۲ فنجان

سیب‌زمینی دو عدد متوسط

نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار کافی

تخم‌مرغ دو عدد

سینه مرغ خردشده یک کاسه ماست‌خوری

با این مقدار مواد لازم، به اندازه یازده «کتلت مرغ» کوچک یا هفت عدد کتلت متوسط خواهیم داشت.

مواد لازم برای کتلت مرغ

دو عدد پیاز متوسط، معادل ۲۰۰ گرم. دو قاشق غذاخوری جعفری خردکرده، معادل ده گرم.
دو عدد تخم‌مرغ.

دو عدد سیب‌زمینی متوسط (معادل ۳۰۰ گرم) برای تهیه یک کاسه ماست‌خوری سیب‌زمینی رنده شده.
نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم.

دو فنجان روغن، معادل ۲۰۰ گرم. هفتاد گرم از روغن جذب کتلت‌ها می‌شود و بقیه باقی می‌ماند.
یک طرف سینه مرغ متوسط (معادل ۳۰۰ گرم) برای تهیه یک کاسه ماست‌خوری مرغ خردشده.
روش تهیه کتلت مرغ

آب سیب‌زمینی رنده شده را گرفته، دور می‌ریزیم.
یک طرف سینه مرغ را با دو عدد پیاز خردشده، کمی نمک و یک لیوان آب می‌پزیم تا مرغ پخته و آب آن تبخیر شود. سپس مرغ را ریش‌ریش کرده تا یک کاسه ماست‌خوری مرغ خردشده به دست آید.
یک کاسه ماست‌خوری گوشت مرغ خردشده، دو قاشق جعفری خردکرده، دو عدد تخم‌مرغ، سیب‌زمینی رنده شده، زعفران آب کرده و نمک و فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کرده و ورز می‌دهیم تا مایه کتلت مرغ آماده شود.
دو فنجان روغن را در یک ماهیتابه بزرگ ریخته، داغ می‌کنیم. مایه کتلت را به صورت دراز یا اشکال دیگر درآورده، با شعله نسبتاً کم سرخ می‌کنیم. در ماهیتابه را گذاشته تا کتلت‌ها مغزپخت شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *