قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس

کباب ترش

مواد لازم :

گوشت گوسفند یا گوساله ۵۰۰ گرم .

گردوی چرخ شده ۱۰۰ گرم.

رب انار ۳ قاشق غذاخوری.

پیاز ۱ عدد  .

سیر ۲ حبه  .

روغن زیتون یا مایع ۱/۲ لیوان/

جعفری.گشنیز.مرزه.ترخون ۳ قاشق خرد شده.

نمک.فلفل به مقدار لازم.

طرز تهیه :

درون کاسه ای روغن ، پیاز و سیر رنده شده ، سبزیجات ریز خرد شده ، گردوی چرخ شده  ، فلفل و رب انار را مخلوط کنید سپس گوشتی را که به شکل درشت و یک اندازه خرد کرده اید به این مخلوط اضافه نمائید ( نمک را در زمان پخت اضافه کنید تا کباب سفت نشود ).

روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۲ – ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم تمام مواد جذب گوشت شود ، پس از این مدت زمان گوشت ها را با فاصله یک بند انگشت به سیخ بکشید ( فاصله بین گوشت ها برای پخت بهتر کباب است ).

سیخ ها را روی کباب پز یا اتش قرار دهید و وقتی کباب کمی خود را گرفت رویش نمک بپاشید تا ترد بماند ( بهترین نوع طبخ برای پخت کباب ترش و هر نوع کبابی آتش ذغال میباشد ).

کباب ترش
کباب ترش

کباب ترش دارای طعمی عالی و خوشمزه است و به همراه برنج  زعفرانی یا نان سرو میشود.

مطلب پیشنهادی

آموزش سوپ سبزیجات با پنیر چدار

کم کم هوا رو به سردی پیش میره و یکی از غذاهای مورد علاقه همه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *