خانه » ♦ خانه و خانواده » چند نکته کاربردی در مورد میوه ها

چند نکته کاربردی در مورد میوه ها

میوه ها

میوه ها

 روش شکستن نارگیل : برای شکستن نارگیل ابتدا الیاف آنرا کاملاً جدا کنید ، بر روی نارگیل لکه هایی وجود دارد ، آن قسمت ها را سوراخ کرده و شیره نارگیل را کاملاً خارج کنید سپس نارگیل را داخل تابه قرار داده به مدت ۳۰ الی ۶۰ دقیقه اجازه دهید بپزد ، بعد از این زمان بگذارید تا پوست آن سرد شود سپس با یک ضربه چکش پوست نارگیل را از آن جدا کنید !

گرفتن آب میوه : وقتی میخواهید آب میوه بگیرید به مقدار مصرف تهیه کنید ، بعنوان نمونه اگر آب هویج بماند تلخ و ترش میشود یا اگر آب سیب مدتی بماند سیاه میشود ، همچنین ویتامین ها و مواد مقوی اب میوه از بین میرود.

پوست کندن گردوی تازه : اگر میخواهید پوست گردوی سبز را از آن جدا کنید و دستتان سیاه نشود داخل ظرف پر از آب پوست گردو را بکنید.

مغز گردوی سالم : اگر میخواهید مغز گردو را سالم از پوست آن جدا کنید، گردوها را یک شب تمام داخل آب نمک خیس کنید سپس به آرامی پوست آن را شکسته و مغز گردو را بیرون بیاورید.

تشخیص گریپ فورت خوب : از ضخامت و کلفتی پوست گریپ فورت به آبدار بودن یا نبودن آن می توانید پی ببرید ، برای تشخیص اینکه گریپ فورت ضخیم است یا نازک به انتهای آن یعنی قسمتی که به ساقه مربوط می شود توجه کنید ، در این قسمت از گریپ فورت برآمدگی ای وجود دارد و چیندار به نظر می رسد که هرچه بیشتر باشد یعنی پوست آن ضخیم تر است و هر چه پوست گریپ فورت ضخیم تر باشد پر آب تر است.

تشخیص طالبی رسیده : دست تان را بر روی پوست طالبی بکشید اگر زبر بود طالبی رسیده است.

تشخیص هندوانه رسیده : برای تشخیص هندوانه رسیده می توانید از دو روش استفاده کنید ، در روش اول دو دست تان را در دو طرف هندوانه قرار داده و فشار دهید اگر صدایی از آن بگوش رسید یعنی هندوانه رسیده است ، در روش دوم با انگشت به هندوانه ضربه بزنید اگر صدای طبل مانند و بلندی داشت یعنی هندوانه رسیده است.

رسیدن خرمالوی نارس : اگر خرمالوهای شما کال و نارس است ، آنها را در کنار هم بچینید و در گوشه ای بگذارید تا در همین حال بماند ، بعد از مدتی خرمالوها رسیده و شیرین میشود.

رسیدن هلوی نارس : اگر میخواهید هلوی کال به سرعت رسیده شود انرا در جعبه ای که با روزنامه آن را پوشانده اید قرار دهید ، به این ترتیب گازهای متصاعد شده خارج نشده و باعث رسیدن سریع هلو میشود.

آب میوه منجمد : اگر میخواهید از آب میوه ای استفاده کنید که در آن فصل وجود ندارد میتوانید در فصلی که آن میوه وجود دارد آن را ذخیره کنید ، به این صورت که آب میوه مورد نظر مانند لیمو ترش یا شربت نعناع و یا آب نارنج را درون قالب یخ بریزید تا ببندد سپس آنرا از قالب جدا کرده و درون کیسه پلاستیکی قرار دهید و داخل فریزر نگهدارید تا در زمان مورد نظر یکی از این قالب ها را درون لیوان شربت بیندازید و از آن استفاده کنید !

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

بالا
تمامی حقوق این سایت متعلق به دانلود های می باشد.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
CopyRight © 2013-2017 DownloadHi.ir این سایت هیچگونه مسئولیتی در مورد محتوای مطالب منتشر شده اش ندارد و در مورد انتشار برنامه ها،
کلیه مطالب و برنامه های موجود در این سایت از سایتهای معتبر تهیه شده اند و در رابطه با برنامه های ایرانی ثبت شده، در صورتی که
صاحب اثر رضایت نداشته باشد می تواند در قسمت نظرات پیام بگذارد تا ضمن هماهنگی برای ارسال اسناد و مدارک
مربوطه در مورد ثبت برنامه مورد نظر، نسبت به حذف آن اثر طی 72 ساعت اقدامات لازم انجام گیرد.