خانه » ♦ خانه و خانواده » پیراشکی گوشت

پیراشکی گوشت

پیراشکی گوشت
پیراشکی گوشت

مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
تخم مرغ پخته ۲ عدد
پیاز داغ عسلی نصف فنجان
جعفری ساطوری شده نصف فنجان
پاپریکا یک چهارم قاشق مربا خوری
فلفل یک چهارم قاشق مربا خوری
دارچین یک چهارم قاشق مربا خوری
آب لیموترش ۱ قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری

دستور غذا
گوشت را تفت میدهیم پیاز داغ عسلی را اضافه میکنیم کمی آب ریخته میگذاریم بپزد ، پاپریکا ، فلفل ، نمک ، دارچین ، آبلیمو و سس گوجه فرنگی را اضافه میکنیم
پس از پخته شدن بطوریکه آب گوشت کاملا بر چیده و تمام شد تخم مرغهای پخته را روی گوشت رنده میکنیم ، از روی آتش برمیداریم و جعفری ساطوری را مخلوط نموده هم میزنیم مایه برای پیراشکی حاضر خواهد بود
خمیر پراشکی را آماده میکنیم ،خمیر را به چانه های خیلی کوچک در میا وریم و آنرا با دست باز میکنیم ،مایه گوشت را وسط آن گذارده میپیچیم
در قابلمه گودی که عمیق باشد، مقدار زیادی روغن میریزیم و آنها را در روغن سرخ میکنیم ،حرارت چراغ را کم میکنیم تا پیراشکی کاملا مغز پخت شود ، از روغن بیرون آورده و سر میز میبریم

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه پیراشکی توپی

مواد لازم : آرد ساده – ۱۶۰ گرم شکر – ۶۰ گرم تخم مرغ – …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *