خانه » ♦ خانه و خانواده » پوره هویج، دال عدسی و گشنیز (غذای کودک نوپا)

پوره هویج، دال عدسی و گشنیز (غذای کودک نوپا)

پوره هویج و دال عدس
پوره هویج و دال عدس

مواد لازم :
هویج ۳۵۰ گرم
سیب زمینی ۱۷۵ گرم
شیر خشک آماده شده (درست شده) یک و ۴/۱ فنجان (۳۰۰ میلی لیتر)
عدس قرمز (دال عدس) ۴/۱ فنجان (۵۰ گرم)
گشنیز خشک ساییده شده ۲/۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه :
۱- هویج‌ها و سیب‌زمینی را پوست کنده و آنها را به صورت مکعب‌های کوچک، خرد کرده و در قابلمه کوچکی بریزید. دال عدس را پاک کرده و آن را خوب بشویید.
۲- دال عدس، گشنیز و شیر را نیز در قابلمه ریخته و آنها را بر روی حرارت قرار دهید تا مواد به جوش بیایند. سپس، در ظرف را بگذارید تا مخلوط بمدت ۴۰ دقیقه یا تا زمانیکه دال عدس و سبزیجات کاملاً نرم شوند، به آرامی بجوشد. در صورت نیاز و در اواسط پخت، مقدار کمی آب جوش به مخلوظ اضافه کنید.
۳- مخلوط را در دستگاه غذا ساز ریخته و یا آن را از صافی درشت رد کنید تا به صورت پوره‌ای نرم و یکدست درآید.
۴- کمی از پوره را در کاسه‌ای ریخته و درجه حرارت آنرا امتحان کنید و در صورت نیاز و پیش از دادن آن به کودک، پوره را خنک کنید.
۵- باقیمانده پوره را در ظرف در‌بسته‌ای ریخته و هر چه سریعتر در یخچال قرار دهید و سعی کنید پوره را ظرف مدت ۲۴ ساعت به مصرف برسانید.
نکته آشپزی :
۱ – پوره پس از سرد شدن، سفت و غلیظ می شود. بنابراین باید در زمان گرم کردن مجدد آن، مقدار کمی شیر خشک آماده شده را به پوره اضافه کنید.
۲- با این مقدار مواد، دو و نیم فنجان ( ۶۰۰ میلی گرم ) پوره تهیه می شود.
۳- این پوره، قابل فریز کردن می باشد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *