خانه » ♦ خانه و خانواده » پودینگ مخملی شکلاتی Chocolate Velvet Puddin

پودینگ مخملی شکلاتی Chocolate Velvet Puddin

پودینگ مخملی شکلاتی

پودینگ مخملی شکلاتی

پودینگ مخملی شکلاتی

لازم به ذکر طبق معمول، پیمانه ۲۵۰ میلی لیتری (همان لیوانهای فرانسه و یا دسته دار) مد نظر است.

مواد لازم:

پودینگ مخملی شکلاتی

پودینگ مخملی شکلاتی

جهت پودینگ:

شیر: دو پیمانه

زرده تخم مرغ درشت: سه عدد

شکر: بیش از یک دوم پیمانه (در دستور اصلی سه چهارم پیمانه است که به نظر من خیلی شیرین می شود).

نشاسته ذرت: دو قاشق غذاخوری سرپر

شکلات شیری یا تلخ (بستگی به ذائقه دارد): دویست گرم (از شکلات تخته ای پارمیدا استفاده کردم).

پودر نسکافه (در صورت تمایل): سه چهارم قاشق چایخوری

کره: سه قاشق غذاخوری

وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

جهت کرم شانتی:

کرم شانتی (من مارک Dr. Oetker استفاده کردم): نصف پاکت

شیر: ۱۰۰ میلی لیتر (کمتر از نصف پیمانه)

(البته یک سوم بسته، کرم شانتی هم کفایت می کند. کرم من کمی زیاد آمد و درون نایلون فریزر دربسته برای استفاده بعدی، فریز کردم).

جهت تزئین:

پودر کاکائو: حدود یک قاشق مربا خوری

پیش از تهیه:

۱- ابتدا شکلات را خرد کرده و در کناری قرار می دهیم.

۲- کره هم بهتر است تا تهیه پودینگ در بیرون از یخچال باشد، تا راحت تر ذوب شود.

طرز تهیه:

۱- شکر، زرده تخم مرغ و نشاسته ذرت را با همزن خوب هم بزنید. دستی یا برقی تفاوتی نمی کند. (من از برقی استفاده کردم) مواد بایستی به خوبی مخلوط شود و سفید رنگ شود.

پودینگ مخملی شکلاتی

پودینگ مخملی شکلاتی

سپس پودر نسکافه را می افزائیم. نیازی به حل کردن آن نیست، چون بعداً روی حرارت و درون شیر کاملاً حل خواهد شد.
شیر را کم کم اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم.
مواد وقتی شروع به حباب زدن ملایم کرد اجازه بدهید ۵ الی ۶ دقیقه دیگر روی حرارت باقی بماند و کمی غلیظ تر شود. همچنان به هم زدن ادامه بدهید. البته این مواد خیلی غلیظ نخواهد شد (به این علت، که دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت توانایی غلظت بخشیدن مناسب به این مقدار شیر را ندارد و این پودینگ غلظت مناسب خود را بعداً حین خنک شدن، از زرده تخم مرغ میگیرد).
سپس اجاق را خاموش می کنیم. قابلمه را در کناری قرار می دهیم و چند لحظه ای هم میزنیم.

اکنون شکلات خرد شده (را طی دو مرحله)، کره و وانیل را اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا حدی که شکلات و کره کاملاً در مواد حل شود و بافت آن نرم و لطیف شود. خواهیم دید که حبابهای خیلی ریزی درون آن وجود دارد. (شاید این حبابها به لطیف شدن آن کمک می کند).

پودینگ مخملی شکلاتی

پودینگ مخملی شکلاتی

پودینگ مخملی شکلاتی

پودینگ مخملی شکلاتی

پودینگ مخملی شکلاتی

پودینگ مخملی شکلاتی

سپس مواد را درون ظروف دلخواه میریزیم. (من از چهار استکان پافیلی که حدوداً ۱۸۰ میلی لیتری است استفاده کردم. تقریباً سه چهارم هر استکان پر شد).

پودینگ مخملی شکلاتی

پودینگ مخملی شکلاتی

۹- مواد کمی شل است، نگران نباشید، چون در یخچال غلیظ تر خواهد شد. وقتی کاملاً خنک شد به یخچال انتقال می دهیم. بهتر است که درون یک سینی کوچک قرار دهیم تا امکان واژگونی تصادفی به صفر برسد.

۱۰-خواهید دید که مواد بعد از چند ساعت کاملاً خود را گرفته و غلیظ شده است.

۱۱-اکنون نوبت آماده کردن کرم شانتی یا خامه فرم گرفته می باشد.

۱۲-من از نصف بسته کرم شانتی (که کمی بیش از نصف فنجان است) استفاده کردم.

۱۳-به این صورت که کرم شانتی را در کاسه ای میریزیم، شیر را به آن اضافه می کنیم و با همزن ابتدا با دور کند و سپس با دور تند به مدت ۵ الی ۶ دقیقه خوب هم می زنیم، تا کاملاً پف کند و جای پره های همزن روی آن باقی بماند و زمانیکه پره همزن را از داخل آن بر می داریم خامه حالت قله ای داشته باشد. (کرم شانتی را بعد از فرم دادن حدود بیست دقیقه در فریزر قرار دادم تا کاملاً خنک شود و مجدداً کمی هم زدم تا بهتر فرم بگیرد. این کار اختیاری است).

۱۴-سپس روی پودینگ، با ماسوره ۴ یا ۵ شکوفه در اطراف آن و یکی در قسمت وسط، شکوفه خامه ای می زنیم و دوباره حدود یک ساعت به یخچال منتقل می کنیم.

پودینگ مخملی شکلاتی

پودینگ مخملی شکلاتی

۱۵-قبل از سرو مقداری پودر کاکائو را با الک کوچک (من از چای صاف کن فلزی تمیز استفاده کردم) روی خامه ها می پاشیم و نوش جان می نمائیم. 🙂

 

نکات:

۱-     این پودینگ به صورت کلاسیک با خامه فرم گرفته (یا کرم شانتی)، دانه قهوه ی تازه ی آسیاب شده و الک شده روی خامه و تمشک تازه (Raspberry) یا توت فرنگی، سرو میگردد.

۲-     به این علت شکلات را دو مرحله ای اضافه می کنیم که مایه در اثر برخورد شکلات، بلافاصله سرد و سفت نشود.

۳-     از این پودینگ می توان برای “پای پودینگ” (Chocolate Pudding Pie) و همچنین به عنوان لایه برخی کیکها نیز استفاده کرد.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

بالا
تمامی حقوق این سایت متعلق به دانلود های می باشد.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
CopyRight © 2013-2017 DownloadHi.ir این سایت هیچگونه مسئولیتی در مورد محتوای مطالب منتشر شده اش ندارد و در مورد انتشار برنامه ها،
کلیه مطالب و برنامه های موجود در این سایت از سایتهای معتبر تهیه شده اند و در رابطه با برنامه های ایرانی ثبت شده، در صورتی که
صاحب اثر رضایت نداشته باشد می تواند در قسمت نظرات پیام بگذارد تا ضمن هماهنگی برای ارسال اسناد و مدارک
مربوطه در مورد ثبت برنامه مورد نظر، نسبت به حذف آن اثر طی 72 ساعت اقدامات لازم انجام گیرد.