خانه » ♦ خانه و خانواده » آموزش پخت “پلو شیرازی قالبی”

آموزش پخت “پلو شیرازی قالبی”

 

مواد لازم:

پلو قالبی
پلو قالبی

مواد لازم:

برنج ۳ پیمانه
ماست نصف پیمانه
زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپ خوری
شکر ۳ قاشق سوپ خوری
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
تخم مرغ ۳ عدد
زرشک ۳ قاشق سوپ خوری
بادمجان دلمه ای ۱ عدد
خلال پسته ۱ قاشق سوپ خوری

روش تهیه:
برنج را با مقداری نمک و آب به مدت یک ساعت خیس نمایید.
سپس آن را در آب جوش بریزید، آبکش نمایید و با ماست و زعفران مخلوط کنید.
سینه مرغ را با پیاز و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه و آب روی حرارت قرار دهید تا مرغ پخته شود، آن گاه آن را از آب خارج و ریش نمایید.
حالا تخم مرغ ها را به برنجی که با ماست، زعفران و شکر ترکیب نموده اید، بیفزایید.
کف ظرف پیرکس را چرب کنید، نیمی از برنج را در آن بریزید و روی آن مرغ ریش شده زرشک و بادمجان های خرد و سرخ شده را قرار دهید و خلال پسته بپاشید.
سپس بقیه برنج را روی آن بریزید و با پشت قاشق فشار دهید.
حالا در ظرف را بگذارید و به مدت یک ساعت در فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم شده است، قرار دهید تا برنج دم بکشد و در سطح پایین ظرف طلایی شود.
اکنون پلو را در دیس برگردانید.

نووووش جان

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه پلو شوشتری

مواد لازم :  برنج  یک کیلوگرم  فیله مرغ  نیم کیلوگرم  لوبیا چشم‌بلبلی پخته شده  دو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *