خانه » ♦ خانه و خانواده » پای اسفناج و پنیر

پای اسفناج و پنیر

پای اسفناج و پنیر

پای اسفناج و پنیر

ترکیب دو نوع پنیر و اسفناج در این پای با شکلی هیجان انگیز یادآور طعم غذاهای یونانی است.

زمان آماده سازی این مواد ۳۰ دقیقه و زمان پخت ۱ ساعت و ۲۵ دقیقه می‌باشد. خمیر پای را به این روش نیز می‌توانید درست کنید.

مواد لازم:

اسفناج ۱ کیلوگرم
پنیرخامه‌ای ۷۰۰ گرم
آرد ساده ۴۵۰ گرم
پنیر فتا (سفید) ۴۰۰ گرم
کره ۲۵۰ گرم
آب سرد پیمانه
تخم مرغ ۵ عدد
سیر ۲ حبه
تره فرنگی ۱ ساقه
لیمو ترش ۱ عدد
شوید تازه ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  1. روغن را در ظرفی روی حرارت متوسط گرم کنید.
  2. تره فرنگی را درشت خرد کنید.
  3. سیرها را با چاقو له کنید.
  4. تره فرنگی‌ و سیرها را به مدت ۵ دقیقه در روغن ریخته،تفت دهید تا نرم شوند. سپس اسفناج شسته و خرد شده را اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم کمی تفت بخورد.
  5. برای تهیه خمیرِ پای ابتدا آرد و کره سرد (کره یخ زده نباشد؛ چند ساعت قبل از استفاده از فریزر به یخچال منتقل کنید) را در غذاساز مخلوط کنید.
  6. زرده ۲ عدد از تخم مرغ‌ها را جدا کنید.
  7. زرده‌ها و آب سرد را به مواد خمیر داخل غذاساز اضافه کرده، خوب مخلوط کنید تا خمیر یکنواخت و صافی به‌دست آید. سپس خمیر را روی سطحی که روی آن کمی آرد پاشیده اید ورز دهید. خمیر را داخل کیسه فریزر به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید  تا استراحت کند.
  8. از خمیر را روی یک سطح که روی آن آرد پاشیده‌اید پهن کنید تا به یک دایره به ضخامت ۵ میلی‌متر درآید و آن را در یک قالب پای به عمق ۴٫۵ سانتی‌متر و قطر ۲۳٫۵ سانتی‌متر قرار دهید و لبه‌های اضافی خمیر را ببرید.
  9. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  10. پنیر فتا (سفید) را خرد کنید.
  11. پوست لیمو را رنده کنید.
  12. شوید را ریز خرد کنید.
  13. پنیر فتا، پنیر خامه‌ای، ۲ عدد تخم مرغ کامل، شوید و پوست لیمو را در مخلوط اسفناج بریزید.
  14. مخلوط را داخل خمیر پای بریزید.
  15. از تخم مرغ زده شده به لبه‌های خمیر بمالید. باقیمانده خمیر را نیز روی یک سطح آردپاشی شده باز کنید تا به دایره‌ای به ضخامت ۵ میلی‌متر درآید. خمیر را به ۱۰ نوار با عرض ۲ سانتی‌متر ببرید. نیمی از نوارها را با فاصله ۲ سانتی‌متر از بالای قالب به‌صورت موازی بچینید. بقیه نوارها را به شکل اریب و به موازات هم روی نوارهای قبلی بچینید. آنها را فشار دهید تا کامل به هم متصل شوند و قسمت‌های اضافی را که خارج از قالب هستند ببرید. با استفاده از قلمو روی نوارها لایه‌ای از  تخم مرغ زده شده بمالید.
  16. پای را به مدت ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که رویه خمیر طلایی شود در فر بپزید. اجازه دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه در قالب خنک شود.
  17. سپس آن را برش دهید و میل کنید.

 

 

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

بالا
تمامی حقوق این سایت متعلق به دانلود های می باشد.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
CopyRight © 2013-2018 DownloadHi.ir این سایت هیچگونه مسئولیتی در مورد محتوای مطالب منتشر شده اش ندارد و در مورد انتشار برنامه ها،
کلیه مطالب و برنامه های موجود در این سایت از سایتهای معتبر تهیه شده اند و در رابطه با برنامه های ایرانی ثبت شده، در صورتی که
صاحب اثر رضایت نداشته باشد می تواند در قسمت نظرات پیام بگذارد تا ضمن هماهنگی برای ارسال اسناد و مدارک
مربوطه در مورد ثبت برنامه مورد نظر، نسبت به حذف آن اثر طی 72 ساعت اقدامات لازم انجام گیرد.