قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
خانه » ♦ خانه و خانواده » پاستا چیکن آلفردو

پاستا چیکن آلفردو

پاستا
پاستا

مواد لازم:
پاستا …. یک بسته
سینه مرغ …. یک عدد
خامه … یک پیمانه
سیر …. ۴ حبه
جعفری ساطوری …. ۳ ق غ
پیاز …. ۱ عدد درشت
کره …. ۵۰ گرم
پنیر پارمزان رنده شده …. ۱ پیمانه
جوز هندی …. کمی
شیر …. یک پیمانه
آرد …. ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱ – پاستا را در آب جوش ریخته زمانی که نرم شد آبکش کنید و کنار بگذارید.
۲ – مرغ را در ظرفی جدا با کمی نمک و فلفل و یک عدد پیاز کوچک آب پز کرده و بگذارید خنک شود.
۳ – سیر و پیاز را رنده کرده در کره کمی تفت دهید. آرد را اضافه کرده کمی تفت دهید و شیر را آرام اضافه کنید هم زرده تا آرد گلوله نشود. سپس مرغ را ریش ریش کرده و کمی با مواد حرارت دهید . خامه و جوز هندی رنده شده را به همراه کمی نمک و فلفل اضافه کنید وقتی مواد کامل مخلوط شد پاستا را اضافه کنید و کمی حرارت دهید در آخر جعفری ساطوری را بریزید و پس از ۲-۳ دقیقه مواد را از روی حرارت بردارید.
۴ – پاستا را در ظرف مناسب کشیده و پنیر پارمزان را همان زمان که پاستا را کشیدید بر روی آن بدهید تا با حرارت پاستا کمی آب شود.
۵ – میتوانید از تکه های فلفل دلمه ای رنگی یا فیله گوجه یا نخود فرنگی و یا قارچ نیز در این غذا استفاده کنید .

مطلب پیشنهادی

رولت بادمـجان و گوشت

  رولت بادمـجان و گوشت مواد لازم: بادمجان ۳ عدد گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *