قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
خانه » ♦ خانه و خانواده » پاستا با مرغ و سس آلفردو (سفید)

پاستا با مرغ و سس آلفردو (سفید)

لازانیا
پاستا

مواد لازم :

پاستا لوله ای ۵۰۰ گرم

آرد ۶ قاشق سوپخوری

کره ۵۰ گرم

خامه ۲ قاشق سوپخوری

پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم

فیله مرغ ۴۰۰ گرم

قارچ ۲۰۰ گرم

شیر ۲ پیمانه

روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه

روش درست کردن سس سفید

آرد رو در شیر سرد حل کنید و روی شعله کم بذارید و مرتب هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته بشه و کم کم سس غلیظ بشه. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان میخواد. شعله رو که خاموش کردید، کره و نمک و فلفل هم اضافه کنید و خامه رو توی یه ظرف جدا بزنید تا صاف بشه و کمی از سس توی ظرف خامه بریزید تا خامه کم کم گرم بشه و نبره. بعد به سس اضافه کنید.
فیله ها رو به صورت بلند و نواری برش بدید و روی شعله حرارت بدید تا بپزن. قارچها رو هم جدا تفت بدید.
پاستا رو به روش معمول آبکش کنید و کمی از آب اونو کنار بذارید تا اگه موقع مخلوط کردن مواد، سفت بود به اون اضافه کنید.
بعد سس رو به پاستا اضافه کنید، کمی روغن زیتون برای بوی بهتر اضافه کنید.بعد فیله مرغ و قارچ.
در ظرف مورد نظرتون بکشید و پنیر پیتزا رو روش بریزید تا آب بشه.

اگر سس دستور کم بود، میتونید کمی شیر اضافه کنید. سس سفید یه روش دیگه هم داره و اون اینکه کره رو روی حرارت میذاریم تا آب بشه و آرد رو به اون اضافه میکنیم و تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه، بعد شیر رو اضافه میکنیم و خیلی سریع و تند هم میزنیم تا آرد گلوله نشه. من روش اول رو میپسندم، چون میتونید کره کمتری هم استفاده کنید. ولی این روش حتما باید کره زیاد باشه. در واقع روش دوم خیلی زودتر درست میشه ولی چربی زیادی داره  ; میتونید از پنیر پارمسان هم استفاده کنید که واسه پاستا بینظیره!

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ناگت مرغ

زمان تهیه: ۲۵ دقیقه زمان پخت: ۴۰ دقیقه مواد لازم برای ۴ نفر: سینه مرغ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *