خانه » ♦ خانه و خانواده » نکات مهم برای خانمهای حواس پرت در خانه داری

نکات مهم برای خانمهای حواس پرت در خانه داری

نکات مهم برای خانمهای حواس پرت در خانه داری

نکات مهم برای خانمهای حواس پرت در خانه داری

 

نکات مهم برای خرابکاری خانمهای حواس پرت در خانه داری – شیر سررفته روی گاز سوخته و چسبیده؟ تکه‌های پنیر از رنده پاک نمی‌شود؟ برفک‌ها فریزر را پر کرده‌اند؟ نگران نباشید. این اشتباهات از هر خانم خانه‌داری سر می‌زند. مخصوصا اگر حواس‌ تان کمی پرت باشد و چند فکر دیگر هم در ذهن داشته باشید. به جای ناراحتی و عصبی شدن می‌توانید به راهنمای ما مراجعه کنید.

ریختن ماده غذایی در یخچال

ریختن آب، شیر، آبمیوه و مایعاتی شبیه به این مشکل زیادی ایجاد نمی‌کند. شما می‌توانید با دستمال حوله‌ای آن را پاک کرده و  جایش را با یک دستمال مرطوب از بین ببرید. اگر شیشه مربا یا عسل به یخچال چسبیده می‌توانید یک دستمال زبر را با آب داغ خیس کنید و با آن جای مربا یا عسل را تمیز کنید. اما اگر آب گوشت یا مرغ ریخت باید حتما دستمال را با آب و کمی مایع سفیدکننده مرطوب کنید و بعد جای آن را تمیز کنید. باکتری‌ها می‌توانند در این آب بمانند و باعث فساد در یخچال شوند.

تکه‌های پنیر روی رنده

وقتی پنیر پیتزا را رنده می‌کنید، خرده‌های پنیر به رنده می‌چسبد و از آنجا که شستن رنده آسان نیست، ممکن است روی آن باقی بماند و خشک شود. برای تمیز کردن آنها می‌توانید از روغن مایع استفاده کنید. کمی روغن مایع با استفاده از پنبه روی رنده بمالید و بعد از نیم‌ساعت که خرده‌های پنیر نرم شد، رنده را به راحتی با اسکاچ و مایع ظرفشویی بشویید.

لکه‌های ظروف نگهداری غذا

خورش‌ها و غذاهایی که سس گوجه‌فرنگی دارند به دلیل خاصیت اسیدی‌شان لکه زردی روی ظروف پلاستیکی برجای می‌گذارند که با شست‌وشوی عادی پاک نمی‌شود. برای رفع این مشکل می‌توانید از جوش‌شیرین یا آبلیمو استفاده کنید. کمی از آن را روی لکه بمالید و بعد از نیم‌ساعت بشویید. سپس ظرف را در آفتاب قرار دهید تا کاملا سفید شود. جوش شیرین باعث می‌شود بوی بد این ظروف هم از بین برود.

برفک‌ زدن فریزر

امروزه که معمولا یخچال و فریزرها به هم وصل هستند، نمی‌توانید از روش‌های قبلی برای تمیز کردن برفک استفاده کنید. برای اینکه مجبور نباشید یخچال را از برق بکشید و منتظر بمانید تا برفک‌ها آب شوند و در این مدت نگران مواد غذایی موجود در یخچال باشید، می‌توانید از یک کفگیر استفاده کنید. کفگیرهای مخصوص تابه‌های تفلون بدنه فریزر را خش نمی‌اندازند. با استفاده از آنها برفک‌ها را بتراشید و بعد با استفاده از یک دستمال زبر که با آب‌گرم مرطوب شده، آنها را کاملا پاک کنید.

شیر ته گرفته یا سوخته

وقتی برای درست کردن دسر یا پاستوریزه کردن شیر را می‌جوشانید، معمولا ته قابلمه یک لایه شیر می‌چسبد. بعضی وقت‌ها هم شیر روی گاز سر می‌رود و می‌سوزد. برای از بین بردن این لکه سمج، وقتی در قابلمه باشد، می‌توانید قابلمه را با آب گرم و کمی جوش‌شیرین پر کنید و به جوش بیاورید. در این صورت لکه شیر به راحتی پاک می‌شود. برای از بین بردن اثر سوختگی روی گاز می‌توانید گاز را روشن کنید تا لکه کمی گرم شود و بعد آن را با یک دستمال آغشته به خمیر جوش‌شیرین پاک کنید.

شکر سوخته در تابه

وقتی شکر را کارامل می‌کنید، بعد از سرد شدن سفت می‌شود و به گاز می‌چسبد. کافی است کمی آب در تابه بریزد و زیر تابه را روشن کنید. آن‌قدر به هم بزنید تا شکر کاملا حل شود و تکه‌های سفت آن از بین برود. سپس تابه را به روش معمولی بشویید.

برای از بین بردن لکه‌های مانده روی کاشی‌ها می‌توانید کمی از مایع پاک‌کننده چند منظوره را روی لکه اسپری کرده و بعد از ۱۵ دقیقه آن را پاک کنید یا با کمی آب جوش شیرین را خمیر کنید و روی لکه‌ها بمالید و بعد از ۱۵ دقیقه آن را با اسکاچ پاک کنید.

لکه‌ های خشک‌ شده

برای پاک کردن غذای داغی که روی گاز ریخته، روی اسکاچ مایع ظرفشویی بریزید و کف آن را روی لکه‌ها بمالید. بعد از ۱۰ دقیقه لکه‌ها پاک می‌شود. اگر بیشتر از یک روز گذشته، با یک قاشق جوش شیرین و ۳ قاشق آب مایعی درست کنید، روی لکه بریزید و بعد از نیم‌ساعت آن را پاک کنید.

غذای گیر کرده در آبکش

وقتی برنج در سوراخ‌های صافی گیر کند و خشک شود، باید صافی را نیم‌ساعت در آب گرم بگذارید و بعد آن را به دیواره سینک بکوبید تا برنج‌ها کاملا بیرون بیایند.می‌توانید از اسکاچ و لوله‌بازکن‌های باریک هم کمک بگیرید.

قابلمه یا تابه سوخته

اگر سوختگی به ظرف چسبیده ‌آن را با آب پر و یک قاشق جوش‌شیرین به آن اضافه کنید و آن را روی گاز بگذارید. زیر گاز را روشن کنید و قبل از اینکه آب جوش بیاید ظرف را از روی حرارت بردارید و بشویید. اگر لازم است این کار را یک بار دیگر تکرار کنید تا مشکل به کلی برطرف شود.

لکه روی ظروف چینی

برای پاک کردن لکه چای از قوری چینی یا لکه غذا از ظروف لعابی می‌توانید از خمیردندان استفاده کنید. قوری را پر از آب کنید و کمی خمیردندان در آن بریزید و آن را حل کنید.  بعد از نیم‌ ساعت قوری را بشویید.

یک نظر

  1. چه جالب. خیلی ممنونم از اطلاعات خوب و راهنمایی های مفیدتون

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

بالا
تمامی حقوق این سایت متعلق به دانلود های می باشد.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
CopyRight © 2013-2017 DownloadHi.ir این سایت هیچگونه مسئولیتی در مورد محتوای مطالب منتشر شده اش ندارد و در مورد انتشار برنامه ها،
کلیه مطالب و برنامه های موجود در این سایت از سایتهای معتبر تهیه شده اند و در رابطه با برنامه های ایرانی ثبت شده، در صورتی که
صاحب اثر رضایت نداشته باشد می تواند در قسمت نظرات پیام بگذارد تا ضمن هماهنگی برای ارسال اسناد و مدارک
مربوطه در مورد ثبت برنامه مورد نظر، نسبت به حذف آن اثر طی 72 ساعت اقدامات لازم انجام گیرد.