قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
خانه » ♦ خانه و خانواده » نکاتی در تهیه شیرینی و کیک

نکاتی در تهیه شیرینی و کیک

چند نکته درباره شیرینی و کیک
چند نکته درباره شیرینی و کیک

در تهیه شیرینی ها و کیک ها که در منزل پخته وآماده می شود نکاتی را باید توجه داشت و درصورت بی احتیاطی و نبودن تجربه کافی ممکن است یکی دوبار، نتیجه مطلوب به دست نیاید وکیک مورد نظر خراب شود، به هیچ وجه مایوس وناراحت نباشید چون با کمی دقت و حوصله ،موفقیت حتمی است .

● نکاتی مهم در مورد شیرینی و کیک :

▪ نوع مواد را باید همیشه از بهترین اجناس انتخاب نموده و کاملا مرغوب و بدون عیب باشد.

▪ نوع موادی که برای تهیه شیرینی جات یاکیک بوده باید به دقت اندازه گیری شود و به طورصحیح انتخاب گردد.

▪ مواد اصلی کیک ها و شیرینی ها را آرد،روغن ، تخم مرغ و پودر قند و… تشکیل می دهد،استفاده از کره طعم شیرینی را به نحو عالی خوشمزه می نماید.

▪ توجه داشته باشید که پس از تهیه کیک وقرار دادن در فر، قبل از اینکه زمان معین سپری شود نباید در فر را باز کرد و پس از اینکه آماده شد، از فر خارج کرده ، کمی باید صبر کرد تا قالب کیک خنک شده آن گاه در ظرف مورد نظربرگردانده شود.

▪ برای تزیین انواع کیک ها می توانیم به دلخواه روی آن را با کرم های مختلف و یا با خامه و قند ساییده تزیین نماییم و می توان از حبه های انگور، گیلاس ، آلبالو و… برای تزیین روی کیک استفاده نمود.

▪ برای اینکه بدانیم کیک آماده است یا نه پس از اتمام وقت معین در فر را باز کرده ، باچنگال یا وسیله دیگر در کیک فرو می بریم . درصورتی که کیک پخته و آماده شده باشد مایه سفت شده به چنگال نمی چسبد و همین آزمایش دلیل بر برشته شدن کیک می باشد.

▪ برای اینکه کیک خوب پف کند باید سفیده و زرده تخم مرغ ، جداگانه و خوب زده شوند و درآخر کار هم که آرد را اضافه می کنید، نباید زیادمواد را هم بزنید. با قاشق به آرامی مواد را در یک جهت مخلوط کنید تاپف سفیده نخوابد.

▪ قبل از اینکه کیک را داخل فر قرار دهیدسعی کنید مدتی قبل فر را روشن کنید تا کاملاآماده باشد.

▪ بهتر است قبل از استفاده از آرد آن رادوبار الک کنید.

مطلب پیشنهادی

آموزش دسر کرم آناناس

آموزش دسر کرم آناناس مواد اولیه : آناناس: یک قوطی ورق ژلاتین: هفت ورق شکر: …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *