خانه » ♦ خانه و خانواده » نکاتی در مورد پخت قارچ

نکاتی در مورد پخت قارچ

نکاتی در مورد پخت قارچ
نکاتی در مورد پخت قارچ

قارچ تازه در مدت چند دقیقه کاملا می پزد وهرگز نباید در آب بماند و داخل کلاهک آن راباید کاملا تمیز کرد.
بریدن قارچ انواع مختلف دارد:
▪ ابتدا ساقه آنها را می توان جدا کرد و ازکلاهک آنها می توان غذایی در فریا به صورت کباب درست کرد. از ساقه های آن می توان برای سس یا سوپ استفاده نمود.
▪ قارچ درسته را می توان به طول برید، به طوری که ورقه های نازک به شکل خود قارچ به دست بیاید، قارچ های کوچک و ریز را می توان درسته به کار برد.
▪ طرز پختن قارچ بسیار آسان است ، کافی است پس از تمیز کردن ، آنها را در کمی کره تفت داد یاکباب کرد یا با کره در ظرفی قرار داد و در فر ملایم در حدود ۱۰ دقیقه پخت .

مطلب پیشنهادی

۲ روز زندگی …

۲روز زندگی – ساعت ۸ صبح:  آزمایش خون – ۲ ساعت انتظار…. – ویزیت ماهیانه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *