خانه » ♦ خانه و خانواده » نان تست فرانسوی

نان تست فرانسوی

برای عزیزانمون همیشه با عشق آشپزی کنیم♥

نان تست فرانسوی
نان تست فرانسوی

مواد لازم:

تخم مرغ یک عدد به ازای هر یک جفت نان تست

روغن زیتون یا کره به مقدار لازم

دارچین به مقدار لازم

نصف قاشق چایخوری وانیل

نان به هر تعداد که می خواهید

شکر، پودر قند، شربت، مربا یا مانند آن

شیر به ازای هر تخم مرغ ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

روغن خود را داخل تابه ریخته و زیر آنرا روشن کنید. توجه داشته باشید از روغنی استفاده کنید که چسبندگی نداشته باشد و گرنه نان های شما همه به تابه می چسبد. تخم مرغ ها را شکسته داخل یک ظرف نیمه گود (مانند خورشت خوری) بریزید اگر بگذارید در حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تخم مرغ در دمای اتاق بماند بهتر است و بهتر به خورد نان خواهد رفت به آنها شیر، وانیل و دارچین را اضافه کنید و مایع حاصل را هم بزنید. خوب اکنون باید تابه شما گرم شده باشد بعد از اینکه از گرم شدن تابه اطمینان حاصل کردید اکنون می توانید دمای شعله خود را کم کنید و آن را روی متوسط قرار دهید. یک تکه نان بردارید و آن را داخل مایع قرار دهید تا خوب غوطه ور شود سپس سمت دیگر نان را به مایع آغشته کنید. حال دو تکه نان را با هم در داخل تابه قرار دهید نان تست را آنقدر بگذارید در تابه بماند تا هر دو سمت آن طلایی رنگ شود. حال می توانید آنرا سرو نمایید. می توانید به آن پودر قند، شکر، یا مربا و یا بسته به ذائقه خود مانند آن را اضافه کنید.

این نان تست را با گوشت، سوسیس کبابی و حتی برخی میوه ها هم می توانید مصرف کنید البته می توانید آنرا به تنهایی هم میل کنید.

می توانید نان تست فرانسوی را با نانی که برشته هم نشده درست کنید اما اگر با نان برشته آنرا درست کنید نتیجه بهتر می شود. اگر می خواهید آنرا برای یک میهمانی تهیه کنید بهتر است قبل از خیساندن آن در مایع آنها را به شکل های زیباتری ببرید. می توانید پودر قند را وقتی نان در تابه است و هنوز آنرا برنگردانده اید بریزید به این ترتیب حالت تردی به آن خواهید بخشید.

مطلب پیشنهادی

بادمجان رولت شده با پنیر

طرز تهیه بادمجان رولت شده با پنیر که یک غذای بسیار خوشمزه است که از …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *